Fiamma fietsendragers

Ga je op kampeervakantie en houd je van fietsen? Dan neem je de fiets gewoon mee op een Fiamma fietsendrager! Hierdoor is het mogelijk om een stuk heerlijk te gaan fietsen in de omgeving van de camping. Bekijk hier de verschillende Fiamma fietsendragers in onze webshop.

Toont 1 tot 24 van 49 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 49 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

De verschillende varianten van Fiamma fietsendragers

De Fiamma fietsendragers zijn er in veel soorten en maten. Om de juiste fietsendrager aan te schaffen is het belangrijk om te kijken op welk voertuig je de fietsendrager gaat monteren en welke afmetingen het voertuig heeft. Bij Fiamma fietsendragers is er een grote verscheidenheid aan modellen welke speciaal geschikt zijn voor bepaalde type bussen, campers en caravans. Kijk vervolgens naar de hoeveelheid fietsen die je gaat meenemen naar de vakantiebestemming. Zo zijn er fietsendragers beschikbaar voor één fiets, maar ook voor vier fietsen.

Belangrijk bij de aanschaf van een Fiamma fietsendrager

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te kijken hoe groot de fiets is en hoeveel fietsen mee naar de vakantiebestemming gaan. Daarnaast is het in sommige landen verplicht om een markeerbord te plaatsen op een fietsendrager. Deze markeerborden zijn terug te vinden in de categorie Accessoires fietsendragers.
De markeerborden zijn te bevestigen op een beschermhoes voor fietsen. Ook de beschermhoezen zijn verkrijgbaar op Kampeerperfect.nl. Hierbij is het vooral belangrijk om te kijken naar de grootte van de hoes en voor hoeveel fietsen de hoes gemaakt is. De hoes is een bescherming voor de fiets en zo blijven de fietsen schoon.

Voor het stevig bevestigen is een fietsendrager meestal inclusief een vastzetriem. Deze onderdelen zijn ook nog los te bestellen wanneer je het nodig vindt om nog wat vastzetriemen te bevestigen.Het is soms mogelijk om een fietsendrager op verschillende hoogtes te bevestigen. Wanneer een fietsendrager op een verlaagde positie gemonteerd is, is er wel een nummerplaathouder met verlichting nodig. Zo blijft het nummerbord nog goed zichtbaar. Ook deze Fiamma licence plate carier is bij ons te bestellen.Wanneer je op de vakantiebestemming bent gearriveerd is het ook mogelijk om de fietsen in een fietstent neer te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bo-camp Bike Shelter. Terug te vinden in de categorie Schuurtenten.

Of ben je op zoek naar een fietsendrager van een ander merk? In onze webshop zijn ook fietsendragers van Thule verkrijgbaar.

Heb je nog vragen over een Fiamma fietsendrager of weet je nog niet zeker welk type fietsendrager voor jou de beste keuze is? Onze kampeerspecialisten helpen je graag verder. Neem contact op via 0297-252526, stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of kom langs in onze winkel in Montfoort.