Luifels

Wil je een luifel met korting kopen voor jouw caravan, camper of bus? In deze categorie vind je de diverse luifels die in de aanbieding zijn. Dit zijn onder andere goedkope voortentluifel, luifels en schuifluifels met korting. De artikelen in deze categorie zijn vaak uitlopend, dus op = op.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Aanbieding luifels

In deze categorie staan diverse aanbiedingen van luifels uit het assortiment van Kampeerperfect. Dit kunnen voortentluifels, schuifluifels, cassetteluifels en zakluifels zijn. Het gaat hier dan vaak om modellen die uit het assortiment gaan. De verschillende merken die luifels produceren, vernieuwen en passen regelmatig modellen aan. Hierdoor zijn er elk seizoen nieuwe modellen luifels of zelfs hele productgroepen verkrijgbaar. Van deze aanbieding luifels zijn dus vaak maar enkele stuks verkrijgbaar. Wees er snel bij. Bij de outlet producten is het dus ook op=op.

Soorten luifels

De categorie bevat dus ook verschillende type luifels. Voortentluifels met korting zijn luifels die te bevestigen zijn aan een voortent. Het is dus niet mogelijk om een voortentluifel direct aan een voertuig te bevestigen. Met een voortentluifels maak je een nog grotere overdekte leefruimte. Hierdoor is het ook mogelijk om de voortent meer als opslag te gebruiken en een zitplaats te maken onder de voortentluifel. Met een schuifluifel heb je een luifel met een zijwand, welke door te schuiven is naar de gewenste kant. Cassetteluifels zijn aan het dak of aan de wand van een voertuig te bevestigen. Een erg handige en eenvoudige manier om gebruik te kunnen maken van een luifel. Een zakluifel is een budgetvriendelijke oplossing voor een luifel aan het voertuig. Een zakluifel zet je het snelste op met z’n tweeën en is verstevigen met stokken, scheerlijnen en haringen.

Vragen over de luifels met korting?

Heb je nog vragen over de luifels met korting? Wil je weten of een product nog op voorraad is, of dat de luifel wel geschikt is voor jouw voertuig? Neem dan even contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl