Swim Essentials kampeerartikelen

Swim Essentials maken dé zomermusthaves. Iedere zomer hebben zij een nieuwe collectie. Met de strandartikelen van Swim Essentials val je echt op. De designs variëren van een xl opblaasbare gouden flamingo tot een opblaasbare avocado met strandbal. De producten zijn te herkennen aan het logo van Swim Essentials.

15 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

15 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Swim Essentials producten voor kampeerders

De opblaasartikelen van Swim Essentials hebben een uniek design. Deze unieke designs worden zelf ontworpen in Nederland. De zwemartikelen zijn gemaakt van duurzaam PVC zonder schadelijke chemicaliën. Daarnaast voldoen de producten aan de zwaarste Europese regel- en wetgeving.

Zwembandjes van Swim Essentials

In onze webshop zijn diverse zwembandjes te koop met uitspringende designs. Bij de zwembandjes is er een onderscheid gemaakt van twee leeftijdscategorieën: 0-2 jaar en 2-6 jaar. Het geschikte gewicht voor de zwembandjes van 0 tot 2 jaar is 1 tot 15 kilo. Bij de zwembandjes voor 2 tot 6 jaar is het geschikte gewicht 15 tot 30 kilo. Het zijn de enige 3D zwembandjes in heel Europa die voldoen aan de strengste Europese eisen!

Zwembanden en zwemringen van Swim Essentials

De zwemringen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en maten. Er zijn zwemringen geschikt vanaf 3 en 6 jaar. Deze zijn dan ook weer verkrijgbaar in diverse maten.

Opblaas zwembaden van Swim Essentials

De opblaasbare zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en designs. Dit zijn bijvoorbeeld de zwembaden met een regenboog of panterprint design.

Opblaasdieren van Swim Essentials

De grote opblaasdieren voor in het zwembad hebben de gaafste designs. Deze opblaasdieren zijn daarnaast ook echt super comfortabel. De designs die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn onder andere de gouden flamingo en de avocado, welke ook gelijk is voorzien van een strandbal.

Vragen over Swim Essentials producten?

Wil je nog wat informatie over de verschillende producten van Swim Essentials? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail of telefonisch. De kampeerspecialisten zijn bereikbaar op 0297-252526 of verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. In onze webshop zijn ook nog andere strandartikelen verkrijgbaar, bekijk deze artikelen ook eens!