Dukdalf kampeerartikelen

Het merk Dukdalf heeft vele kampeermeubelen. De meubels worden sinds 1953 volgens de hoogste kwaliteitsstandaard geproduceerd. Het 100% Nederlands ontwerp wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De producten hebben een garantie van 2 jaar, maar daarnaast ook nog 2 jaar extra garantie. Dit kan door het product te registreren op de website van Dukdalf.

19 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

19 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het Dukdalf assortiment

Het Dukdalf assortiment bestaat voornamelijk uit kampeermeubelen. Voorbeelden zijn kampeerstoelen, ligbedden en kampeertafels.

Dukdalf campingstoelen

Van de campingstoelen zijn diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. De meeste voorkomende kleuren zijn antraciet/grijs en blauw. Bij deze kleuren staat een kleurnummer vermeld. Wanneer je een bijpassende voetenbank zoekt is het dus eenvoudig om te controleren of deze kleuren hetzelfde zijn. Zodat je een mooie set samen kunt stellen. De modellen hebben verschillende zithoogtes, zitbreedte en draagkracht en bij een aantal modellen zit zelfs stoelverwarming! Voor iedereen de juiste stoel!

Dukdalf Stabilic tafels

Een voorbeeld van een Dukdalf tafel zijn de Stabilic tafels. Deze tafels hebben een Sevelit tafelblad en een grijs staaldecor. Standaard geleverd met vier traploos verstelbare stelpoten. Hierdoor zijn de tafels zeer stabiel en hebben een draagkracht van 50 kilo. Door het Sevelit tafelblad zijn de tafels krasbestendig, hittebestendig tot 180 graden, waterbestendig én UV-proof.

Dukdalf onderdelen

Wanneer je campingmeubelen vaak of voor een langere tijd gebruikt kan het natuurlijk voorkomen dat een onderdeel kapotgaat of kwijtraakt. Dukdalf maakt het mogelijk om deze onderdelen te bestellen zodat je zelf een campingmeubel repareert. Dan gaat het nog langer mee en hoef je geen nieuwe te kopen!

Vragen over Dukdalf producten?

Heb je vragen over één van de producten van Dukdalf? Wil je een dukdalf product repareren en wil je weten of er een onderdeel los verkrijgbaar is? Het is mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op 0297-252526 of verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.