Crespo kampeerartikelen

Crespo is een bekend merk onder kampeerders en bestaat inmiddels al 65 jaar. Het Spaanse merk is voornamelijk bekend om het lichtgewicht en ergonomische kampeermeubilair. De meubels hebben een hoge kwaliteit en een hoog zitcomfort. Een ander voordeel van de Crespo meubels is dat ze eenvoudig en compact mee te nemen zijn. De campingmeubels zorgen ervoor dat je comfortabel kunt zitten en helemaal tot rust kunt komen op de camping of in de tuin.

Toont 1 tot 24 van 47 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 47 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Het assortiment van Crespo

Crespo heeft een ruim assortiment kampeermeubelen. Producten waar Crespo bekend om staat zijn bijvoorbeeld: campingstoelen, relaxstoelen, strandstoelen, ligbedden, voetenbanken, tafels, kasten en bijpassende accessoires. Ze zijn ergonomisch gevormd en gemaakt met comfort verhogende materialen.

Er zijn diverse campingstoelen verkrijgbaar, waarbij sommige modellen verstelbaar zijn en andere modellen niet verstelbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om de stoelen uit te breiden met accessoires zoals: stoelhoezen, hoofdkussens, zonneschermen en organizers welke te bevestigen zijn aan een armleuning. Er zijn ook diverse onderdelen los verkrijgbaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een onderdeel kwijtraakt of dat je dat armleuningen moet vervangen. Het is mogelijk om deze onderdelen los te bestellen zodat je nog langer plezier hebt van jouw campingstoel!

Crespo campingmeubelen en innovatie

Het meubilair is duurzaam, lichtgewicht en weerbestendig. Daarnaast zorgen ze bij Crespo voor mooie designs, kleuren en kwalitatieve afwerking. Ze proberen de kampeermeubelen ook steeds weer te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van een aantal pijlers: kwaliteit, innovatie, luxe, comfort en ergonomie. De producten voldoen aan strenge eisen, zijn voorzien van het TÜV keurmerk en doorstaan de zwaarste testen.

Vragen over Crespo Artikelen?

Heb je nog vragen over de producten van Crespo? Wil je meer weten over welke campingstoel voor jouw geschikt is? Het is mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl.