Coleman kampeerartikelen

Het merk Coleman is ooit begonnen met het produceren van lantaarns. Een ondernemende jongeman startte in 1901 met dit idee. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 100 jaar en is vindingrijkheid nog steeds erg belangrijk voor het merk. Inmiddels is het assortiment natuurlijk uitgebreid met vele innovatieve artikelen. Vandaag de dag produceert Coleman verschillende artikelen waardoor mensen optimaal genieten van het buitenleven en zodat het voor de kampeerder zo eenvoudig mogelijk wordt.

Toont 1 tot 24 van 37 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 37 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Het Coleman assortiment

Coleman produceert nog steeds lantaarns. Deze lantaarns werken op een vloeibare brandstof en zorgen voor comfort en lucht. Deze lantaarns zijn eenvoudig in gebruik en betrouwbaar.

Een andere bekend product van Coleman zijn de branders welke werken op Coleman fuel, loodvrije benzine of gas. De branders zijn veilig, zorgen voor gemak en zijn eenvoudig is gebruik. Natuurlijk zijn er voor deze branders ook cartouches nodig. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten, welke geschikt zijn voor de verschillende branders. Een gascartouche bevat een combinatie van propaan/butaan.

Inmiddels is het assortiment uitgebreid met veel kampeerartikelen. Deze artikelen voldoen aan hoge eisen zoals waterdichte eigenschappen, gepatenteerde ventilatiemethoden en getapete buitententen.

Ontwikkeling van de Coleman producten

Coleman haalt de inspiratie voor nieuwe producten uit het buitenleven. Hiermee proberen ze om mensen aan te moedigen om er op uit te trekken, de natuur en het buitenleven te ontdekken. Bij Coleman worden er daarom ook elk jaar nieuwe producten ontwikkeld. Waarbij er soms ook hele nieuwe producten ontstaan waardoor je geïnspireerd raakt om het buitenleven te ontdekken met familie, vrienden of individueel. Zelfs wanneer je de gebieden met extremere weersomstandigheden wilt ontdekken zijn diverse producten beschikbaar die daarbij aansluiten.

Vragen over Coleman producten?

Heb je nog vragen over welke Coleman producten geschikt zijn voor jouw kampeervakantie? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect zijn telefonisch bereikbaar op 0297-252526. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar de klantenservice naar webshop@kampeerperfect.nl.