Brunner kampeerartikelen

Het Italiaanse merk Brunner bestaat inmiddels als 60 jaar! Hierdoor hebben ze een grote kennis opgedaan op het gebied van producten voor de kampeerder. De producten uit het assortiment van Brunner zijn modern, hebben een hoge technische standaard en kwaliteit. Brunner heeft een groot assortiment van meer dan 3000 items. Dit assortiment biedt diverse accessoires voor de outdoor markt. Denk hierbij aan producten voor het kamperen, maar ook producten voor recreatie voertuigen, indoor- en outdoor sporten.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Brunner producten

Met een assortiment van meer dan 3000 items heeft Brunner natuurlijk een heel divers aanbod. Eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben bij een kampeervakantie is verkrijgbaar van het merk. Voorbeelden zijn de serviessets, reisaccessoires en huishoudelijke producten.

Innovatie van Brunner artikelen

De producten van Brunner hebben mooie designs, maar zijn ook erg functioneel. Dit komt natuurlijk onder andere door de 60 jaar ervaring. De productmanagers zijn elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe designs. Deze designs worden ontwikkeld door de adviezen en feedback die Brunner krijgt van ervaren kampeerders en gebruikers. Hierdoor verwerkt Brunner direct de wensen van de gebruikers in de nieuwe producten.

Brunner is veel bezig is met ontwikkeling van nieuwe producten. Bij Brunner zijn ze altijd op zoek naar producten die het buitenleven en kamperen eenvoudiger en comfortabeler maken. Elk jaar verschijnen er nieuwe producten die daarop aansluiten. Hierdoor is het mogelijk om een nieuwe uitrusting samen te stellen die helemaal up-to-date is met de nieuwste innovaties. Een belangrijk punt bij de ontwikkeling van de producten is de functionaliteit. Producten moeten snel en zonder problemen geïnstalleerd zijn. Inmiddels heeft Brunner meerdere uitzonderlijke systemen.

Vragen over Brunner producten?

Heb je vragen over een specifiek product uit het uitgebreide assortiment van Brunner? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag! Het is mogelijk om een vraag te e-mailen naar webshop@kampeerperfect.nl. Daarnaast is de klantenservice ook telefonisch bereikbaar op 0297-252526.