Bo-Camp kampeerartikelen

Het merk Bo-Camp is een bekend merk onder kampeerders. Kamperen is namelijk een populaire vorm van vakantie vieren. Omdat kamperen zo populair is, worden er jaarlijks nieuwe kampeerartikelen ontwikkeld door Bo-Camp. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op de kampeervakantie.

Bo-Camp is er speciaal voor de kamperende vakantieganger en bedenkt oplossingen voor wanneer je op reis bent. Bo-Camp heeft een breed assortiment en elk jaar verschijnen er nieuwe producten. Producten van Bo-Camp hebben een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De designs zijn modern en praktisch. In het assortiment van Bo-Camp is er altijd wel een product wat volledig jouw smaak is!

Toont 1 tot 24 van 43 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 43 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Bo-Camp producten voor alle kampeerders

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren van kamperen. Met het uitgebreide assortiment is er voor elke kampeerder wel een geschikt product. In het assortiment van Bo-Camp zijn er producten voor een back-to-basic kampeervakantie of voor een hele luxe kampeervakantie. Voor de back-to-basic kampeerders kun je dan bijvoorbeeld denken aan vouwstoelen, compacte pannensets, comfortabele slaapzak of een eenvoudig op te zetten tent. Voor een luxe vakantie zijn er producten zoals: onbreekbare wijnglazen, relaxstoelen en een prachtig uitgebreid melamine servies.

Kwaliteitsproducten van Bo-Camp

Bij het bedenken en maken van de Bo-Camp wordt er aan verschillende punten gedacht. Er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de producten. Hiervoor zijn scherpe kwaliteitscontroles die tijdens de ontwikkeling worden uitgevoerd. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat kampeerspullen voor een langere tijd mee kunnen gaan. De producten worden hier ook op getest, voordat ze aan het assortiment toegevoegd worden. Hierdoor heb je langer plezier van jouw kampeerspullen.

Vragen over Bo-Camp producten?

Wil je nog wat informatie over welke Bo-Camp producten geschikt zijn voor jouw kampeervakantie? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail of telefonisch. De kampeerspecialisten zijn bereikbaar op 0297-252526 of verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl