Walker Voortenten

De voortenten van Walker staan erom bekend dat het kwalitatief goede voortenten zijn. Alle voortenten uit het assortiment van Walker zijn in deze categorie terug te vinden. De voortenten zijn alleen geschikt voor een caravan en niet voor andere voertuigen.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten Walker voortenten

De Walker voortenten voor de caravan zijn netjes en hebben een strak design. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, lichtblauw en blauw. Daarnaast zijn de voortenten vaak voorzien van sierlijnen. Nieuw is het assortiment van Walker zijn de opblaasbare voortenten. Het materiaal doek wat veel gebruikt wordt is het Ten Cate doek.

De voortenten van Walker zijn niet universeel en vaak geschikt voor een specifiek model caravan. Hiermee heeft Walker ook een leuke oplossing voor de kleinere caravans. Het unieke aan de Walker voortenten is dat er ook modellen beschikbaar zijn voor de T@b, Kip en Eriba caravan. Daarnaast is er ook nog maatwerk mogelijk.

Uitbreiden met voortent accessoires is ook mogelijk. Zo zijn er diverse windschermen die in dezelfde kleur als de voortenten verkrijgbaar zijn. Of ga voor een voorzonluifel waarmee je eenvoudig zitplaats met overkapping maakt. Walker heeft ook een eigen tenttapijt ontworpen; het Jolax tenttapijt. Dit kwaliteit tenttapijt is te koop in bijpassende kleuren van jouw voortent. Er zijn twee designs te koop.

Wanneer een Walker voortent kopen?

De artikelen zijn uitsluitend geschikt voor de caravan en dus niet geschikt voor andere voertuigen. Daarnaast kies je zeker voor een Walker voortent wanneer jouw caravan een specifiek model is. Vooral als het gaat om een kleiner model caravan. Staat jouw model caravan er niet tussen? Maatwerk is ook mogelijk! Wanneer je voor een Walker voortent kiest ga je voor kwaliteit en strakke designs.

Vragen over Walker voortenten?

Heb je advies nodig over één van de producten? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten helpen je graag en zijn telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl