Thule Voortenten

Thule voortenten zijn geschikt wanneer je al een Thule luifel hebt. Het is dan namelijk mogelijk om deze te bevestigen aan de luifel. Het is een mooie accessoire. Er zijn voortenten beschikbaar voor kort en langer verblijf. Wil je meer weten over welke Thule voortent geschikt is voor jouw verblijf? Neem dan contact op met de klantenservice.

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Thule voortenten

Thule heeft verschillende voortenten in het assortiment welke aan de luifel gemonteerd kunnen worden. Door te kiezen voor een voortent weet je zeker dat dit een goede afdichting heeft. Bij de voortenten van Thule heb je de keuze voor een voortent voor kort en lang verblijf.

Thule Quickfit voor kort verblijf

De Thule Quickfit is een universele en compacte luifeltent welke snel op te zetten is. Er zijn geen profielen nodig en de tent bestaat uit één stuk. Deze is eenvoudig aan de caravanrail of extra rail onder de luifelcassette te schuiven.

Thule Residence voor langer verblijf

De Thule Residence is speciaal ontworpen voor diverse voertuigen. Hiermee maak je eenvoudig een woonruimte in de openlucht. Voorzien van grote raamoppervlakken. Met de klemprofielen is het eenvoudig aan de luifel te bevestigen. De Thule Residence is voorzien van gordijnen.

Waarom voor een Thule voortent kopen?

Ten eerste natuurlijk als je al een Thule luifel hebt. Door te gaan voor één van de voortenten van Thule heb je een beter aansluiting dan bij zij- en voorwanden. Daarnaast is de voortent met het strakke en nette design een mooie aanvulling. Het design van de voortent is grijs met een zwarte sierrand. De panelen zijn volledig van de voortent af te ritsen, maar ook af te sluiten wanneer je meer privacy wilt. Verder zijn de voortenten voorzien van een goede ventilatie.

Doordat er veel verschillende maten beschikbaar zijn is het erg belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van de maat. De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je graag welke Thule voortent het meest geschikt is voor jouw voertuig.