Dorema Voortenten

In deze categorie vind je alle Dorema voortenten. Dorema is een bekend merk onder de kampeerders en zij hebben een breed assortiment. Ze zijn specialist in luifels en voortenten. Dorema ontwerpt en produceert zelf de voortenten, frames en accessoires. Wil je graag advies over welke voortent geschikt is voor jouw voertuig? Neem dan even contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. Telefonisch bereikbaar op 0297-252526. Per e-mail bereikbaar op webshop@kampeerperfect.nl

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten Dorema voortenten

In het brede assortiment van Dorema zijn veel voortenten verkrijgbaar. De nieuwe voortenten die laatst aan het assortiment zijn toegevoegd zijn voortenten die werken met een air systeem. Daarnaast is er veel keuze in de gangbare maten voor diverse voertuigen. Er is bijvoorbeeld ook een ruim aanbod aan camper voortenten. Daarnaast zijn er tenten die het hele jaar te gebruiken zijn, de vier seizoenen voortenten. Dorema voortenten zijn uit te breiden met voortentluifels. Hiermee maak je een overkapping waardoor je extra ruimte hebt. De voortenten zijn over het algemeen verkrijgbaar in de kleur grijs en blauw.

Waarom voor een Dorema voortent kiezen?

Er zijn veel kampeerders die kiezen voor Dorema. De producten van Dorema zijn betaalbaar en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De voortenten zijn vaak voorzien van Ten Cate doek. Dit staat altijd vermeld bij het product. Met het Ten Cate All Season doek heb je jarenlang plezier van de voortent. Dit materiaal is onder andere: duurzaam, vuilwerend, sterk en vochtwerend.

Een ander voordeel aan de voortenten van Dorema is dat ze zelf ook alle accessoires produceren. Denk hierbij aan het gebruiksvriendelijke Starlon Tapijt. Dit tapijt sluit helemaal aan bij de voortenten van Dorema. De Dorema Safe Lock Strombandset is als optie verkrijgbaar. Voortenten en luifels zijn voorzien van geïntegreerde stormbandclips. Daarnaast heeft Dorema een accessoire ontwikkeld waardoor het opzetten van een voortentframe vele malen eenvoudiger wordt. Met het systeem klem je staanders en dakliggers met één handbeweging vast en voorkom je beschadigingen aan het frame.