Camper voortenten

Met de camper op pad, dat geeft wel echt een gevoel van vrijheid. Met een camper kun je overal naartoe en je hebt alles bij de hand. Een camper is vaak wel compact en wat extra ruimte kan fijn zijn. Hiermee maak je een buitenkamer aan de camper vast. Met een voortent voor een camper creëer je fijne plek om te kunnen ontspannen.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten campervoortenten

ln het assortiment van Kampeerperfect zijn er meerdere modellen campervoortenten beschikbaar van het merk Dorema. De nieuwe modellen campervoortenten zijn tegenwoordig voorzien van opblaasbare luchtstangen. Voordelen hiervan zijn het lichte gewicht en een snelle opbouwtijd.

De Dorema Traveller Air All Season is een voorbeeld van een campervoortent waar je jaren mee voorruit kan. De voortent is ook te gebruiken als luifel en de ramen van beide zijwanden zijn oprolbaar. Dit model campervoortent is te koppelen aan een cassetteluifel, maar de tunnel is ook te bevestigen op de dak of regengoot. Verkrijgbaar in verschillende maten en uit te breiden met een 2-persoons slaapcabine.

Een ander voorbeeld van een campervoortent is de Dorema Traveller Air KlimaTex. Deze campervoortent is zeer geschikt bij korte vakanties. Dit komt door het lichte gewicht en de snelle opbouwtijd. Daarnaast is het een vrijstaande tent, welke eenvoudig aan de cassetteluifel bevestigd kan worden.

Bij het kopen van campervoortenten is het voornamelijk belangrijk te om te kijken naar de maat en voor welke type voertuig deze geschikt is. Natuurlijk is het goed om te vergelijken hoe eenvoudig de campervoortent in gebruik is. Verder is een grondzeil niet altijd vast en zijn er verschillen in materiaalgebruik. Het verschil in materiaalgebruik zorgt er ook voor dat de waterkolom per tent verschillend kan zijn.

Meer vragen over campervoortenten?

Kom je er niet helemaal uit welke campervoortent geschikt voor jouw voertuig? Wil je toch snel een campervoortent kopen? Neem dan even contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten leggen je graag uit hoe je het voertuig op moet meten en waar je op moet letten. Telefonisch bereikbaar op 0297-252526 of stuur even een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl