Bus Voortenten

Op zoek naar een handige voortent voor bij de bus of camperbus? Met een busvoortent maak je op een eenvoudige manier een soort woonkamer voor buiten. Er wordt steeds vaker met een bus gereisd. Het is compact, je hebt alles bij de hand en je reist zo naar allemaal verschillende landen! Door het compacte formaat heb je wel minder leefruimte en daardoor is een busvoortent ideaal! Vaak is het mogelijk om deze voortent voor de bus te laten staan wanneer je met de bus op pad gaat.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten busvoortenten

Een voorbeeld van een busvoortent is de Eurotrail Hockenheim Bustent. Met deze campervoortent maak je echt een aparte buitenruimte aan de camper vast. De voortent is voorzien van een vast grondzeil en de tent heeft grote ramen. De ingang is ruim en de grote ramen zijn afsluitbaar. Het bevestigen gaat eenvoudig met een dakgootstang (inclusief).

Verder zijn er ook busvoortenten met een Air Tube systeem. Met dit systeem bouw je snel en eenvoudig een bustent op. Het handige aan dit soort tenten is dat deze losgekoppeld kunnen worden en je gewoon weg kunt gaan met de bus. Zonder dat je de tent af hoeft te breken. Een voorbeeld van dit soort bustenten is de Ancona Air bustent. De Ancona bustent is aan de ene kant voorzien van een groot helder raam met muskietengaas. De voorwand heeft een toegangsdeur met een groot raam. Daarnaast heeft de tent een kleine luifel aan de voorkant. Hierdoor houdt het meer regen buiten en heb je extra schaduw. De tent is daarnaast voorzien van een vast grondzeil, hierdoor krijgt water en ongedierte geen kans.

Verschillen busvoortenten

Het verschil zit voornamelijk in de formaten en voor welke bussen de voortent geschikt is. Daarnaast zijn er busvoortenten die bevestigd worden aan de zijkant van de bus, of aan de achterkant van de bus. Beide zorgen voor meer privacy, maar een busvoortent aan de zijkant van de bus is meer een kleine woonkamer.

Vragen over busvoortenten?

Het is natuurlijk altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen je met een kiezen van de juiste busvoortent. Toch op zoek naar een overkapping en niet naar een busvoortent? Kijk dan eens bij de zakluifels of tarpen!