Accessoires voortenten

Alle losse accessoires voor voortenten vind je terug in deze categorie! Met accessoires voor voortenten heb je mogelijkheid om het neer zetten van de voortenten te vereenvoudigen of om extra ruimte te creëren. Ook is het mogelijk om bepaalde accessoires te gebruiken voor het verstevigen van de voortent. De losse benodigdheden voor voortenten koop je direct online bij KampeerPerfect!

12 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

12 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soort accessoires voortenten

Een voorbeeld van een accessoire waarmee je het opzetten van een voortent een stuk eenvoudiger maakt is een EasyGrip Buisklem. Deze accessoire vervangt hiermee eigenlijk de schroef van een tentstok. Waarom dat eenvoudiger is? Om alle schroeven vast te draaien kost meer tijd en een schroef zit ook minder goed vast. Daarnaast is het soms zo dat je met het vastdraaien van de schroeven de tentstok beschadigt. Dit voorkom je door de Easy Grip buisklem te gebruiken.

Voortent verstevigen met accessoires

Er zijn ook verschillende accessoires die een voortent verstevigen en waarmee je een frame op de juiste manier afstelt zodat de voortent stevig staat.

Met een framespanner zorg je ervoor dat een frame op de juiste manier staat zonder inspanning. Hierdoor heb je de juiste spanning op een tentdoek.
Met een verandastang zorg je voor versteviging tussen de tentstokken. Door dit tussen de stokken te plaatsen zorg je voor een stabieler frame. Vaak is dit niet eens te zien, doordat het geplaatst is onder een raam.
Door stormbanden te bevestigen aan een voortent zorg je ervoor dat het doek minder flappert en voorkom je wegwaaien bij zware wind. De stormbanden zijn gewoon te bevestigen met haringen en zijn voorzien van veren. De veren vangen de beweging van de wind op. Hierdoor blijven de haringen beter zitten.

Uitbouw accessoires voortent

Met een voortent zorg je eigenlijk al voor meer ruimte bij het voertuig, maar ook de voortenten zijn weer uit te breiden! Is jouw voertuig compact van formaat, maar heb je wel meer slaapplaatsen nodig? Met een binnentent uitbouw maak je eenvoudig extra slaapplaatsen. Natuurlijk is de uitbouw ook te gebruiken voor de opslag van kampeerspullen.

Informatie over voortent accessoires

Wil je toch wat meer informatie over de diverse benodigdheden voor voortenten? Neem dan contact op met de klantenservice. Telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl