Voortenten

In deze categorie zijn alle verschillende voortenten uit het assortiment van Kampeerperfect te bekijken. Dus of je nu op zoek bent naar een eenvoudige voortent, een seizoenstent of een echte wintertent. Kampeerperfect heeft een uitgebreid assortiment! Daarnaast zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar zoals de slaapcabines.

Soorten voortenten

Bij de voortenten zijn er veel verschillende opties verkrijgbaar. De soorten voortenten die verkrijgbaar zijn in de webshop zijn onder andere voortenten voor verschillende voertuigen zoals: Caravans, campers en bussen. Er zijn ook speciale voortenten die ook geschikt zijn voor de winter. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires voor de voortenten verkrijgbaar op de website. Bij de productpagina van de voortenten staat een omschrijving, de afmetingen en andere specificaties. Daarnaast is het ook mogelijk om op deze specificaties te filteren. Hierdoor wordt het extra eenvoudig om te filteren en de vergelijken tussen de juiste voortenten. In ons assortiment zijn kwalitatief hoogwaardige modellen verkrijgbaar van onder andere Dorema, Walker en Eurotrail.

Belangrijk bij het aanschaffen van een voortent

Er zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een voortent. Voor welk voertuig ga je een voortent aanschaffen? Er zijn voortenten voor onder andere caravans, campers, maar ook voor bussen. Daarbij is het belangrijk dat de maat van het voertuig goed opgemeten wordt, zodat de voortent perfect zal aansluiten. In de omschrijving van het product staat aangegeven welke maat het product heeft. Denk ook na over de diepte van het product. Dit bepaalt uiteindelijk ook hoe groot het gedeelte is wat overdekt zal zijn. Dan zijn er nog verschillende opties voor het materiaal. Daarbij is het handig om rekening te houden in welke seizoen je de voortent wil gebruiken. En hoelang je ergens blijft staan. Bij sommige voortenten is het soms zelf mogelijk om ze te gebruiken in alle seizoenen. Dan zijn er ook nog de opties voor verschillende materiaalsoorten voor het frame. Voorbeelden zijn: Fiberglass, aluminium of staal.

Heb je nog specifiekere vragen over een bepaald product? Of wil je extra instructies hoe je het voertuig moet opmeten om te kunnen bepalen welke voortent juist is? Neem dan even contact op met de Klantenservice! De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526 of per e-mail webshop@kampeerperfect.nl