Tarpen

In deze categorie vind je de tarpen uit het assortiment van Kampeerperfect! Een tarp is een dekzeil welke is voorzien van lussen. Hierdoor is het mogelijk om met een koord de tarp te spannen tussen bomen en aan het hek in de tuin. Zo creëer je eenvoudig een overkapping. Daardoor heb je snel een schaduwrijke plek.

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten tarpen

In ons assortiment hebben we verschillende soort tarpen. Zo zijn er tarpen die te bevestigen zijn aan een voertuig of te spannen zijn met een koord. Daarnaast zijn er tarpen die op te zetten zijn met tentstokken, scheerlijnen en haringen. Tarpen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wanneer je gaat backpacken en van plan bent om langere stukken te wandelen. Kies dan voor een Polyester tarp. Deze stof is veel lichter dan een katoenen tarp. Een polyester tarp is uitermate geschikt om onder te overnachten. Wel is het materiaal minder goed bestand tegen UV-licht. Daarnaast zijn er nog katoenen tarpen, deze soort tarpen zijn zeer geschikt om een schaduwrijke plek te creëren. Een katoenen tarp gaat lang mee omdat het een erg sterk materiaal is.

Gebruik tarpen

Tarpen zijn handig wanneer je geen voortent of luifel hebt. Het is eenvoudig op te zetten of te monteren. Daarnaast zijn ze multifunctioneel. Handig om een schaduwrijke plek te creëren, een overkapping te maken aan een voertuig of zodat de tent waarin je slaapt lekker in de schaduw staat!

Vragen over tarpen?

Wil je wat informatie over welke tarp het meest geschikt voor je is? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij geven je graag advies! In ons assortiment zijn ook schaduwdoeken te vinden. Met een schaduwdoek maak je ook snel een schaduwrijke plek, het verschil met een tarp is dat een schaduwdoek vaak niet waterdicht is. Óók schaduwdoeken zijn erg handig voor op de camping, maar ook zeker geschikt voor in de tuin.