Schaduwdoeken

In deze categorie vind je de verschillende schaduwdoeken uit het assortiment van KampeerPerfect. Met een schaduwdoek maak je eenvoudig een schaduwrijke plek waar je even uit de zon zit. Hierdoor is de kans dat je verbrandt ook minder. Schaduwdoeken zijn vaak ook UV-bestendig. Dit betekent dat het doek niet verkleurd. Let op! Er gaan nog altijd wel wat UV-stralen door het doek heen.

Toont 1 tot 24 van 30 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 30 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten schaduwdoeken

In het assortiment van KampeerPerfect zijn er verschillende soort schaduwdoeken verkrijgbaar. Ten eerste zijn schaduwdoeken verkrijgbaar in verschillende vormen. Dit is vaak een vierkant, ruit of een driehoek. Deze vormen zijn dan ook weer verkrijgbaar in verschillende maten. Meestal begint dit bij 3,6 meter, verder zijn er ook grotere schaduwdoeken verkrijgbaar. Veel voorkomende kleuren zijn grijs en beige. Daarnaast zijn er nog schaduwdoeken die volledig dicht zijn, maar er zijn ook schaduwdoeken die licht doorlaten. Schaduwdoeken worden vaak geleverd in een verpakking, welke ook te gebruiken is als draagtas. Na gebruik is de schaduwdoek dus compact op te bergen.

De meeste schaduwdoeken zijn niet waterdicht. Is dit toch wel het geval, dan staat dit echt bij de omschrijving van het product. Ben je op zoek naar een product waarmee je in de schaduw zit en welke waterdicht is? Kijk dan eens bij de tarpen.

Afspannen schaduwdoek

Bij het afspannen van een schaduwdoek komt een tarpstok goed van pas. Er zijn verschillende soorten tarpstokken; verstelbaar en niet verstelbaar. Een verstelbare tarpstok wordt ook wel een telescoopstok genoemd. Deze stokken zijn eenvoudig is gebruik. Doordat je draait aan de stok, zet je stok op een bepaalde lengte vast. Tarpstokken worden vaak niet meegeleverd.

Vragen over schaduwdoeken?

Heb je vragen over de verschillen tussen de schaduwdoeken uit het assortiment van KampeerPerfect. Of heb je nog vragen hoe je het product gebruikt? Neem dan even contact op met de klantenservice. Zij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 18:00 telefonisch bereikbaar op: 0297-252526 of stuur een e-mail met je vraag naar: webshop@kampeerperfect.nl