Eurotrail Tarpen

Eurotrail heeft een collectie tarpen en schaduwdoeken. Deze tarpen zijn handig voor gebruik in de tuin, camping of langs het water. Overal waar je een schaduwrijke plek wilt creëren, kun je een Eurotrail tarp voor gebruiken. Een Eurotrail Tarp is eenvoudig op te zetten en is vervolgens weer compact op te bergen. De tarpen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het merk Eurotrail

Eurotrail probeert de juiste aansluiting te vinden aan de wensen van de kampeerder. Dit doen ze door met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan, zodat iedere kampeerder met comfort kan kamperen! Eurotrail heeft een ruim assortiment en heeft dus naast de tarpen veel andere kampeerartikelen in hun assortiment. Denk hierbij aan familietenten, bustenten, busluifels en lichtgewicht campingmeubels.

Soorten Eurotrail Tarpen

Eurotrail heeft in het assortiment diverse soorten tarpen. Hierbij een greep uit het assortiment!

De Eurotrail Tarp 3 en 4 BTC

Deze tarp is gemaakt van het ademende BTC materiaal. Hierdoor is het mogelijk om heerlijk comfortabel onder deze tarp te zitten. Met een tarp heb je bescherming tegen de zon of regen. De hoekpunten van de tarp zijn verstevigd, waardoor de tarp goed af te spannen is en het materiaal niet kapotgaat. Natuurlijk is het wel af te raden om de Eurotrail tarp bij zware wind te gebruiken. Verkrijgbaar in 2 maten; 300 x 300 cm en 400 x 300 cm. De tarpen zijn exclusief tarpstokken en scheerlijnen.

Tarp Carside

Het is ook mogelijk om een tarp te bevestigen aan een auto. Dit kan bijvoorbeeld met de Eurotrail Tarp Carside. Dit product is te bevestigen aan de dakreling van de auto. Waardoor je eenvoudig een schaduwrijke plek naast de auto maakt. De tarp is inclusief bevestigingsbandjes voor aan de auto en twee tarpstokken.

Vragen over Eurotrail tarpen?

Wil je advies over welke Eurotrail het meest geschikt voor jouw kampeervakantie is? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect! De klantenservice is bereikbaar op het telefoonummer: 0297-252526. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl