Bo-Camp Tarpen

Ben je op zoek naar één van de tarpen van Bo-Camp? Deze zijn te vinden in deze categorie van de webshop van Kampeerperfect. Tarpen zijn eenvoudig op te zetten. Je maakt een handige waterdichte overkapping. Hierdoor maak je een fijne zitplaats waar je rustig een boek leest of de tafel plaatst zodat je een schaduwrijke plek hebt waar je luncht of dineert.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het merk Bo-Camp

Het merk Bo-Camp is onder de kampeerders een bekend merk. Bo-Camp heeft een ruim en toegankelijk assortiment. In principe kun je voor alle producten voor de kampeervakantie bij Bo-Camp terecht. Artikelen voor het koken, slapen, maar ook voor tuin en lounge producten.

Soorten Bo-Camp Tarpen

De tarpen uit het assortiment van Bo-Camp zijn tarpen die op te zetten zijn met de meegeleverde scheerlijnen en haringen. De vorm van de tarp is een ruit of een vierkant. Gemaakt van een polyester en waterdichte PU Coating, waardoor deze tarpen ideaal zijn voor beschutting tegen de regen of zon. Verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleine variant Bo-Camp tarp is 3x3 meter en de grotere variant is 5x5 meter. Beide tarpen worden geleverd met een transporthoes. Zodat je ze na gebruik weer netjes op kunt bergen en eenvoudig transporteert.

Vragen over de tarpen van Bo-Camp?

Heb je toch nog een vraag over de tarpen van Bo-Camp en wil je graag extra advies welke het meest geschikt is voor jouw kampeervakantie? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 of 17:00 (seizoensgebonden). Telefonisch bereikbaar op: 0297-252526 of stuur een e-mail met uw vraag naar webshop@kampeerperfect.nl. In de webshop zijn nog diverse tarpen van andere merken verkrijgbaar. Deze producten zijn terug te vinden in de categorie tarpen. Op zoek naar een soortgelijk product? Met een Bo-Camp luifel heb je ook de mogelijkheid om een schaduwrijke plek aan de caravan te maken.