Tarpen en schaduwdoeken

Een tarp of schaduwdoek kopen? KampeerPerfect heeft een ruim assortiment tarpen en schaduwdoeken, er is er altijd wel één die bij jou past! Tarpen en schaduwdoeken zorgen voor een schaduwrijke plek. Beide zijn voor zowel de tuin als voor de kampeervakantie een fijne aanvulling. Koop een of tarp of schaduwdoek online bij Kampeerperfect!

Tarpen

Een tarp is eigenlijk een losstaande overkapping. Óók tarpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en diverse materialen. Tarpen worden voor meerdere doeleinden gebruikt en zijn ook erg handig bij een kampeervakantie. Voor een kampeervakantie kan een tarp die je aan de caravan bevestigd erg handig zijn. Of je kiest voor een tarp die je neerzet met tentstokken, scheerlijnen en haringen. Door het formaat van sommige Tarpen is het mogelijk om met het gezin van de schaduwplek te genieten. Daarnaast is een tarp waterdicht. Dus mocht het een beetje gaan regen, dan zit je toch droog! In onze webshop vind je tarpen van merken zoals: Bo-Camp, Bo-Garden en Eurotrail.

Schaduwdoeken

Een schaduwdoek zorgt zoals de naam al zegt voor een fijne schaduwrijke plek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het is een fijne toevoeging voor in de tuin. Het verschil met bijvoorbeeld een parasol is dat deze in de weg zou kunnen staan. Daarnaast is het ook handig als tijdelijke overkapping. Een schaduwdoek bevestig je bijvoorbeeld aan de schutting, en na gebruik is het mogelijk om het doek op te vouwen. Schaduwdoeken zijn over het algemeen niet waterdicht. Een tarp of schaduwdoek is een handige aanvulling op jouw kampeerspullen.

Vragen over tarpen en schaduwdoeken?

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor jou nou de beste optie is? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze kampeerspecialisten staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bestel jouw schaduwdoek of tarp online bij KampeerPerfect! Is het product op voorraad en heb je voor 17:00 besteld? Dan heb je het product morgen al in huis. Gratis bezorging vanaf €50!