Zijwand luifels

Bekijk de diverse zijwanden voor luifels in deze categorie. Met behulp van een zijwand maak je eenvoudig een beschutte plek onder de luifel. Hierdoor heb je minder inkijk en beschermt de zijwand in combinatie met de luifel tegen verschillende weersomstandigheden.

Toont 1 tot 24 van 26 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 26 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten zijwand luifels.

In het assortiment van KampeerPerfect zijn universele zijwanden verkrijgbaar, maar ook zijwanden die geschikt voor een specifieke soort luifel van een bepaald merk. De veel voorkomende kleuren zijwanden zijn onder andere grijs, lichtgrijs, wit en blauw. Een ander verschil is of er een zijwand een raam heeft of niet. Bij een zijwand met raam is het vaak ook mogelijk om dit raam af te sluiten. Een zijwand zonder raam is al volledig afgesloten. De zijwanden zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Dorema, Eurotrail en Fiamma.

Een zijwand luifel kopen?

Wat is nou het voordeel van een zijwand? Door zijwanden aan een luifel te bevestigen creëer je een beschutte ruimte. Dit is ten eerste erg handig wanneer het zonnig is, als er wind staat of wanneer het regent. De zijwand in combinatie met de luifel zorgt er namelijk voor dat je de mogelijkheid hebt om in de schaduw te zitten en uit de wind en regen te zitten.

Naast het voordeel bij verschillende weersomstandigheden, zorgt een zijwand natuurlijk ook voor minder inkijk. Hierdoor heb je meer privacy. Om de set helemaal compleet te maken en om extra opbergruimte te creëren is het ook nog mogelijk om een voorwand te bevestigen. Wil je de luifel voorzien van verlichting? Deze artikelen zijn te bekijken in de luifel accessoires.

Vragen over zijwand luifels?

Wil je graag advies over welke zijwand het beste aansluit bij jouw luifel? Of ben je op zoek naar een hele set met een luifel en voor- en zijwanden? De kampeerspecialisten helpen je graag! Zij zijn telefonisch bereikbaar op: 0297-252526 of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.