Zakluifels

Wil je een zakluifel kopen? Een zakluifel is een luifel welke niet permanent aan een camper of caravan gemonteerd is. Hierdoor zijn zakluifels handig voor bijvoorbeeld een korte trip of een weekend weg. Een zakluifel voor de caravan is weg te schuiven in een rail en vervolgens eenvoudig en kreukvrij uit te vouwen. Bekijk de verschillende zakluifels van topmerken op Kampeerperfect.nl!

Deze categorie bevat geen producten.

Waarom een zakluifel aanschaffen?

Zakluifels vergroten de leefruimte tijdens een kampeervakantie. Een zakluifel is geschikt voor kampeerders die vaak een korte trip maken of een weekend weg gaan. Zakluifels zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen handmatig in- en uitgerold worden. Dit doe je bij voorkeur met twee personen. De luifelpoten zijn opgeborgen in de rolbuis. Deze zijn uit te klappen en te schuiven voor gebruik en voor extra stabiliteit maak je gebruik van haringen en stormbanden. Hierdoor staat de lichtgewicht luifel extra stevig. Bij de bestelling van een zakluifel zijn haringen en scheerlijnen vaak inclusief.

Wil je voor deze extra leefruimte een prettige ondergrond? Deze producten staan in de categorie grondzeil en tenttapijt. Een zakluifel is een eenvoudige maar praktische budget oplossing. Wil je ook nog wat meer beschutting tegen de regen, wind of zon? Een zakluifel is dan uit te breiden met een voor- of zijwand. De wanden zijn beschikbaar voor diverse zakluifels en staan in de categorie voor- en zijwanden . De accessoires voor onder andere de zakluifels zijn terug te vinden in de categorie luifel accessoires.

De verschillende zakluifels

Bij Kampeerperfect hebben we verschillende zakluifels in het assortiment. Denk hierbij aan zakluifels van Fiamma en Thule. De zakluifels zijn per merk in verschillende maten en kleuren beschikbaar.

Belangrijk bij de aanschaf van een zakluifel

Bij de aanschaf van een zakluifel is het goed om op de volgende punten te letten. Het is belangrijk om de afmetingen van het voertuig goed op te meten zodat de luifel perfect aansluit op het voertuig. De zakluifel dient in het rechte gedeelte van de rail te worden gemonteerd, probeer hiervoor de grootst mogelijke maat te nemen zodat je het meeste profijt hebt van de zakluifel. De luifel wordt met meegeleverde eindstoppen vastgezet in de rail.

Voor het juist opmeten van het voertuig is het ook mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice. De kampeerspecialisten zijn telefonisch te bereiken op: 0297-252526 of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl