Walker Luifels

In deze categorie zijn een aantal Walker luifels terug te vinden. Het merk Walker heeft naast de voortenten ook een aantal luifels in hun assortiment. Dit zijn luifels die direct aan het voertuig te bevestigen zijn of een luifel die te bevestigen is aan een voortent.

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het merk Walker

Het merk Walker heeft kwalitatieve producten voor veel verschillende caravans. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in producten voor caravans. Waarbij ze onder andere Walker voortenten hebben voor de meest specifieke soorten caravans. Walker maakt artikelen met een net en strak design. Veel voorkomende kleuren zijn grijs, lichtblauw en blauw. Naast alle voortenten produceren zij ook Walker caravanluifels en accessoires.

Soorten Walker luifels

Naast de bekende Walker voortenten zijn er ook luifels verkrijgbaar van het merk. Zo bestaat het assortiment uit voortentluifels, voorzonluifels en klassieke luifels. Deze luifels zijn geschikt voor verschillende soorten caravans.

Walker Solair 4-in-1 luifel

Wil je een handige en eenvoudige luifel meenemen naar de vakantiebestemming welke ook nog multifunctioneel is? Ga dan voor de Walker Solair. De Walker luifel is namelijk op vier manieren te gebruiken. Door de luifel aan de caravan te bevestigen heb je snel een zonneluifel. Het is ook mogelijk om de luifel aan de achterkant van de caravan te bevestigen. Hiermee creëer je eigenlijk een soort afdak waar je de kampeerspullen onder plaatst. Het is ook nog mogelijk om de Solair caravanluifel te gebruiken als vrijstaand windscherm of om de luifel te bevestigen aan de zijkant van een voortent.

Walker patio; voorzonluifel

De Patio is zeer geschikt voor seizoenskampeerders. Het is namelijk een verzwaarde voorzonluifel met extra liggers. Hierdoor is de luifel erg stabiel. De luifel is 235 cm diep en biedt daardoor veel comfort en beschutting. Deze luifel is niet direct aan het voertuig te bevestigen.

Vragen over Walker luifels?

Heb je nog vragen over de Walker luifels? Of wil je weten of de voortentluifel geschikt is bij jouw voortent? De klantenservice van KampeerPerfect is per e-mail en telefonisch bereikbaar. Stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of bel naar: 0297-252526.