Voorwand luifels

Bekijk de diverse voorwanden voor luifels in deze categorie. Door een voorwand te bevestigen aan een luifel, zorg je voor extra ruimte. Daarnaast sluit je de voorkant van de luifel meer af, waardoor je minder inkijk hebt. Dit zorgt gelijk voor meer privacy! Bestel de voorwand online bij Kampeerperfect!

Toont 1 tot 24 van 34 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 34 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten voorwand luifels

In de categorie voorwanden zijn diverse voorwanden beschikbaar. Onder andere van de bekende kampeermerken zoals Thule, Fiamma en Dorema. De voorwanden zorgen allemaal voor een meer afgesloten ruimte. Daarnaast zijn er voorwanden die wel een specifieke functie hebben. Denk hierbij aan Sunblocker, welke geschikt is om meer schaduw te creëren. Het doek is dan niet waterdicht, dus niet geschikt om water buiten te houden. De verschillende merken voorwanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Veel voorkomende kleuren zijn grijs en blauw.

Een voorwand luifel kopen?

Er zijn verschillende voordelen aan het aanschaffen en bevestigen van een voorwand. Een voorwand zorgt voor een afgesloten ruimte. Dit is handig bij verschillende weersomstandigheden. Op deze manier heb je bij veel zon een schaduwrijke plek en bij regen kan de regen niet naar binnen waaien. Hierdoor is het eenvoudig om de kampeerspullen droog te zetten. Er zijn meerdere voorwanden met een raam. Erg handig wanneer je meer licht onder de luifel wil hebben. Deze ramen zijn voorzien van een zeil, waarmee ze ook weer dicht te maken zijn.

Van de merken Fiamma en Thule zijn er Sunblockers beschikbaar. Deze voorwanden zorgen ervoor dat er voldoende schaduw is onder de luifel. Erg effectief wanneer de zon aan het einde van de dag laag staat.

In ons assortiment zijn ook de voorwanden van de luxere luifels als thule residence beschikbaar.

Informatie over voorwand luifels?

Kom je er toch nog niet helemaal uit welke voorwand luifel voor jou het meest geschikt is? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag! De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Zij kunnen je ook helpen met vragen over bijvoorbeeld luifels en zijwanden.