Voortentluifels

Bekijk alle voortentluifels op Kampeerperfect.nl. Wil je de leefruimte van jouw voortent vergroten? Kies dan voor een voortentluifel! Een voortentluifel is een luifel welke voor de voortent geplaatst kan worden.

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Voordelen voortentluifel

Naast het vergroten van het oppervlak voor de voortent, zorgt een voortentluifel ook voor een groter gedeelte wat overdekt is. Wanneer de zon schijnt is er dus altijd meer schaduw. De voortentluifel is dus multifunctioneel. Voortentluifels worden met en zonder zijwanden geleverd. Daarnaast kan een voortentluifel met zijwanden ook bescherming bieden tegen de wind en (lichte) regen. Zo zorg je ervoor dat er meer overdekte ruimte is in bijna alle weersomstandigheden. Belangrijk om te weten is dat ze vaak niet geschikt zijn bij extremere weersomstandigheden omdat ze geen voorwand hebben.

Soorten voortentluifels

Voor voortentluifels zijn verschillende varianten beschikbaar. In deze categorie staan meerdere typen van het merk Dorema en bieden we daarnaast ook voortentluifels van het merk Walker aan. Let er daarbij goed op of de luifel geschikt is voor jouw voortent en of de maat die je kiest juist is. Weet je niet precies welke maat of model je nodig hebt? Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte voortentluifel! Neem contact op dan contact op met onze klantenservice. Onze kampeerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0297-252526 of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl

Belangrijk bij de aanschaf van een voortentluifel

Het belangrijkste bij de aanschaf van een voortentluifel is, dat het de juiste maat is en dat de kleur aansluit. Hanteer hierbij de maat en kleur van de voortent. Ben je nog op zoek naar een nieuwe voortent? Deze zijn terug te vinden in de categorie voortenten. Voor extra stevigheid zijn er nog verschillende accessoires te koop in onze webshop. Denk hierbij aan stormbanden of led lichten zodat je in de avond ook nog genoeg verlichting hebt.

Wil je op een andere eenvoudige manier een schaduwrijke plek maken? Kies dan voor een cassetteluifel of kijk dan ook eens bij de tarpen. In deze categorie staan schaduwdoeken en tarpen. Waarvan sommige aan een caravan of auto te bevestigen zijn en andere modellen opgezet worden met tarpstokken.