Thule Luifels

De Thule luifels staan bekend om de prachtige vormgeving. Door de vormgeving passen de luifels bij elk voertuigtype, zeker ook bij de nieuwste campers en caravans. In deze categorie vind je de diverse Thule luifels die in de webshop van KampeerPerfect beschikbaar zijn. Zoek je een specifiek model en staat deze er niet tussen? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Deze categorie bevat geen producten.

Het merk Thule

Het merk Thule bedenkt en maakt oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. Ze ontwerpen hoge kwaliteit producten met een stijlvol design en welke ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de producten zoals luifels ook nog eens eenvoudig in gebruik. Dus naast de Thule luifels produceert Thule nog veel meer artikelen waaronder fietsendragers, accessoires en onderdelen voor luifels.

Soorten Thule luifels

De Thule luifels zijn voornamelijk cassetteluifels. Er zijn luifels van Thule beschikbaar voor diverse voertuigen. Voor welk voertuig de luifel geschikt is, staat vermeld bij de omschrijving van het product. Cassetteluifels monteer je aan het dak of aan de wand van het voertuig. De cassettes van de luifels zijn ook weer verkrijgbaar in een aantal kleuren zoals: wit, zilver en antraciet/zwart. Daarnaast zijn er opties voor luifeldoeken. Het is dus mogelijk om naast de perfecte maat ook de door jouw gewenste kleurencombinatie samen te stellen. De luifeldoeken hebben vaak de kleuren grijs of blauw.

De luifels van Thule zijn uit te breiden met diverse accessoires. Een Thule Quickfit is een luifel tent welke te bevestigen is aan de caravanrail of de extra rail onder de luifelcassette. Dit is een complete tent waarmee je gelijk de voor- en zijkanten afsluit. Hierdoor zit je uit de wind, heb je automatisch ook bescherming tegen de zon en meer privacy. Het design past perfect bij de luifels van Thule.

Vragen over Thule luifels?

Heb je toch nog een vraag over welke Thule luifel geschikt is voor jouw voertuig? Of wil je graag weten wat de levertijd is van een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. De kampeerspecialisten adviseren je graag zodat je de juiste keuze maakt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Stuur jouw vraag dan naar webshop@kampeerperfect.nl