Schuifluifels

In de webshop van KampeerPerfect zijn verschillende soorten schuifluifels te koop. Schuifluifels zijn luifels met een zijwand. De naam zegt het al, de luifel is te verschuiven. Zo bepaal je op een eenvoudige manier of je de zijwand aan de linker- of rechterzijde wil plaatsen. Zo zit je altijd heerlijk beschut!

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten schuifluifels

Schuifluifels hebben in principe allemaal dezelfde functie en zijn in gebruik hetzelfde. Met een schuifluifel maak je snel een overkapping. Deze overkapping is ook nog voorzien van een zijwand, welke te verschuiven is naar de gewenste zijkant. Het verschil tussen de schuifluifels zit hem vooral in de verschillende maten, materialen en kleuren. De kleur grijs is een veelvoorkomende kleur bij schuifluifels. Daarnaast zijn er schuifluifels met stokkensets of een frame. De diverse schuifluifels uit het assortiment van KampeerPerfect zijn onder andere van de merken Eurotrail en Dorema.

Waarom een schuifluifel kopen?

Met een schuifluifel maak je snel een overkapping. De luifel zet je snel en eenvoudig op en is ook weer snel af te breken. Daarom is een schuifluifel zeer geschikt als trekkersluifel. Doordat de luifel al voorzien is van een zijwand, heb je gelijk een afgesloten ruimte. Je hebt zelfs nog de keuze aan welke kant je deze zijwand plaatst. Erg handig wanneer er wind of zon aan één kant van de caravan is. Een schuifluifel bevestig je aan de caravanrails. Hierdoor is boren niet nodig, want het gaat om een schroefloze bevestiging. Bij het aanschaffen van een schuifluifel is het belangrijkste om de juiste maat te kiezen. Het gaat hierbij om de omloopmaat van de caravan.

Meer informatie over schuifluifels?

Toch nog wat meer informatie over schuifluifels nodig? Of wil je wat meer informatie hoe je de schuifluifel goed spant, zodat deze stevig staat? Neem dan even contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag met adviseren van de juiste maat en het juiste gebruik van de schuifluifel. De klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526 of via webshop@kampeerperfect.nl