Luifel onderdelen

Helaas komt het weleens voor dat er een onderdeel van een luifel kapotgaat. Gelukkig zijn bijna alle onderdelen wel los verkrijgbaar. Zo heb je de mogelijkheid om de luifel weer zelf te repareren en weer te genieten van de plek uit de zon. In deze categorie zijn de diverse onderdelen voor luifels te vinden. Staat het onderdeel dat je zoekt er niet tussen? Neem dan even contact op met de klantenservice!

Toont 1 tot 24 van 68 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 68 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Soorten luifel onderdelen

In deze categorie zijn verschillende producten terug te vinden.

Zo zijn er eindplaten en eindkappen voor de cassettes van luifels verkrijgbaar. Het kan natuurlijk zo zijn dat je onderweg een eindkap verliest of dat de eindplaat breekt. Eindkappen zijn per zijde te bestellen, maar ook verkrijgbaar in een set voor beide kanten. De eindkappen zijn voornamelijk verkrijgbaar in de kleur wit.

Een Caravanstore zakluifel blijft netjes op zijn plaats zitten met de borgboutjes van Fiamma. Deze zit al standaard bij een zakluifel, maar zijn dus ook los te bestellen. Zo heb je een reserve set boutjes! Altijd handig wanneer je een er één of een onderdeel van verliest.

Het komt weleens voor dat er een scheur in een doek van de luifel ontstaat. Er zijn reparatie sets beschikbaar waarmee je eenvoudig het doek weer vast maakt en zeer eenvoudig kleine herstellingen uitgevoerd kunnen worden. De sets bevatten vaak een aantal transparante strips welke geschikt zijn voor luifeldoeken van vinyl en een vinylcoating.

De onderdelen in deze categorie zijn onder andere van de merken Fiamma en Thule

Waarom een luifel onderdeel kopen?

Wanneer je een luifel onderdeel koopt is het mogelijk om kleine reparaties te doen of kleine onderdelen te vervangen. Hierdoor hoef je niet gelijk het gehele product te vervangen. Ook is het erg handig om van bepaalde onderdelen, reserveonderdelen te hebben. Bij verlies is het dan gelijk te vervangen.

Vragen over luifel onderdelen?

Heb je toch nog vragen over de luifel onderdelen? Neem dan contact op met onze klantenservice!