Luifel accessoires

Bekijk de luifel accessoires van de diverse luifels direct online bij Kampeerperfect! Op zoek naar een extra rafter om ervoor te zorgen dat regenwater van de luifel afloopt? Of wil je LED-verlichting voor onder de luifel? Deze producten en nog andere accessoires zijn terug te vinden in deze categorie!

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten luifel accessoires

Voor de luifels van verschillende merken zijn veel soorten accessoires beschikbaar. Door accessoires toe te voegen maak je kamperen met een luifel nog comfortabeler.

Een voorbeeld van een handige accessoire is bijvoorbeeld de Fiamma Drip Stop. Wanneer je de caravan of camper helemaal gepoetst hebt voor het kampeerseizoen, dan wil je natuurlijk wel dat deze mooi schoon blijft. Met een Fiamma Drip Stop voorkom je zwarte strepen. Hierdoor hoef je deze in ieder geval niet eraf te poetsen na de kampeervakantie!

Het plaatsen van verlichting is handig, maar ook veilig. In deze categorie zijn verschillende soorten verlichting verkrijgbaar. Er is verlichting voor boven de caravan- of camperdeur. Zodat je ’s avonds voldoende licht hebt bij het opstapje. Daarnaast is er ook verlichting beschikbaar met een sensor, zodat je weet wanneer er iemand het voertuig passeert. Een andere optie is verlichting voor onder de luifel. Hierdoor heb je genoeg licht wanneer je in de avond een boek leest, of een spel speelt met het gezin.

Een Fiamma Rain Guard is een afdichtrubber die de ruimte tussen de wand het voertuig afsluit. Hiermee voorkom je dat het water tussen de luifel en voertuig doorloopt. Een Rain Guard is verkrijgbaar in diverse maten en wordt per meter verkocht.

Merk luifel accessoires

Bij Kampeerperfect bestel je luifel accessoires voor onder andere Dorema, Fiamma en Thule luifels. Ben je op zoek naar onderdelen voor deze luifels? Deze producten zijn te vinden in de categorie luifel onderdelen.

Informatie over luifel accessoires?

Wil je graag nog wat advies over de diverse accessoires uit het assortiment van KampeerPerfect? Neem dan contact op met de klantenservice. Telefonisch bereikbaar op: 0297-252526 of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl