Fiamma Luifels

In deze categorie vind je de luifels van het met Fiamma. De luifels zijn geschikt voor verschillende voertuigen. In de omschrijving van de luifels is terug te lezen voor welke voertuigen de luifels geschikt zijn. Zo weet je zeker dat de luifel perfect aansluit bij het voertuig.

Deze categorie bevat geen producten.

Het merk Fiamma

Fiamma staat bekend als merk met unieke topartikelen van technische accessoires voor vakantievoertuigen. Zij proberen steeds weer vernieuwingen en verbetering aan te brengen aan de producten uit hun assortiment. Naast de luifels heeft Fiamma ook waterpompen en fietsendragers. Het merk bestaat inmiddels al meer dan 70 jaar.

Soorten Fiamma luifels

Van Fiamma zijn er diverse soorten luifels beschikbaar. Deze luifels zijn geschikt voor allerlei soorten voertuigen. De luifels verschillen in type luifel, kleur luifel en de maat van de luifels.

Fiamma zakluifels

De Fiamma Luifel caravanstore is een voorbeeld van een stevige lichtgewicht zakluifel uit het assortiment van Fiamma. Deze luifel schuif je eenvoudig in de voortentrail. Een zakluifel is een zeer handige en budgetvriendelijke luifel. Zakluifels worden vaak geleverd met haringen. Hiermee is het mogelijk om de steunpoten aan de grond te bevestigen.

Fiamma luifel met draaislinger of motorkit

Fiamma heeft luifels voor veel verschillende voertuigen. Voor welk voertuig de luifel geschikt is, is terug te lezen in de omschrijving van het product. Daarnaast staat er ook aangegeven of een luifel aan een dak of wand gemonteerd moet worden. Een luifel is uit te draaien met een bijgeleverde draaislinger. Ga je de luifel tijdelijk even niet gebruiken? Als de luifel teruggedraaid is, dan bescherm je het luifeldoek en blijft het netjes. Wil je het nog gemakkelijker voor jezelf maken? Dan is het een optie om een motor-kit te bestellen.

Vragen over Fiamma luifels?

Twijfel je toch nog of de Fiamma luifel wel de juiste maat heeft of geschikt is voor jouw voertuig? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect geven je er graag advies over. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl.