Eurotrail Luifels

Eurotrail heeft een divers assortiment luifels. De diverse luifels zijn verkrijgbaar in deze categorie van de webshop van KampeerPerfect. Voorbeelden van luifels uit het assortiment van Eurotrail zijn luifels voor tenten, ramen maar ook luifels voor diverse voertuigen. Deze luifels zijn uit te breiden met accessoires zoals zijwanden en raambedekking.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het merk Eurotrail

Kamperen is hartstikke populair en Eurotrail speelt daarop in door de juiste aansluiting op de wensen van de kampeerder. Eurotrail gaat met de nieuwste ontwikkelingen mee, waardoor iedere kampeerder met comfort kan kamperen. Ze hebben een ruim assortiment met veel kampeerartikelen waaronder luifels. Andere artikelen uit het assortiment van Eurotrail zijn familietenten, bustenten en lichtgewicht campingmeubels.

Soorten Eurotrail luifels

Naast het brede assortiment campingartikelen heeft Eurotrail ook een aantal soorten luifels in het assortiment. Naast de luifels voor de verschillende voertuigen zijn er ook luifels waardoor je meer opbergruimte hebt of waarmee je een zonwering maakt bij het raam van de caravan.

Eurotrail Caravan raamluifel

De Eurotrail Caravan raamluifel is verkrijgbaar verschillende maten. De raamluifel is eenvoudig aan te brengen en is gemaakt van het stevige en zonwerende All weather Tex 1.7

Eurotrail Caravan luifels

Voor caravans zijn verschillende caravanluifels te koop. De luifels van Eurotrail zijn Universeel en verkrijgbaar in diverse omloopmaten. Voorzien van een pvc-coating en verstevigde hoekpunten. Het is ook nog een optie om zijwanden te bevestigen aan de luifel. Hierdoor heb je extra beschutting tegen de regen of wind.

Eurotrail bagagetent/luifel

Wil je extra ruimte om bagage of fietsen op te bergen? Van het merk Eurotrail is ook een bagagetent beschikbaar. Dit is de ideale plek op fietsen onder te zetten, maar ook handig voor het opbergen van kampeermeubels zoals stoelen en tafels. Naast deze luifel is er ook de Eurotrail Bike Shelter XL, welke te gebruiken is als luifel en opbergtent. De luifel is eenvoudig op te zetten en biedt voldoende ruimte voor fietsen en kampeermeubelen.

Vragen over Eurotrail luifels?

Er is zoveel keus, maar welke luifel is nou het meest geschikt voor jouw voertuig of kampeervakantie? Wil je wat meer advies over de Eurotrail luifels? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice van KampeerPerfect: webshop@kampeerperfect.nl. Het is ook mogelijk om te bellen, de klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526.