Dorema Luifels

In deze categorie in de webshop van KampeerPerfect vind je de diverse luifels van het merk Doréma terug. Dorema heeft luifels welke te bevestigen zijn aan de voortent, maar ook luifels die direct aan het voertuig te bevestigen zijn.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het merk Doréma

Dorema bestaat al meer dan 30 jaar. Het merk staat bekend om de diverse caravan voortenten, voortentluifels en luifels. Daarnaast produceren ze ook verschillende frames, onderdelen en accessoires. Deze producten zijn ook geschikt voor alle gangbare modellen caravans en campers. De producten van Dorema zijn voorzien van een Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate All Season tentdoek is van hoge kwaliteit. Onder andere door dit materiaal is het mogelijk om jarenlang plezier te beleven aan de Doréma carvanluifel of voortent. Het tentdoek is onder andere vuilwerend, waterafstotend en zonwerend.

Soorten Doréma luifels

Dorema produceert veel verschillende luifels zoals: luifels, schuifluifels en voortentluifels. De luifels voor caravans zijn eenvoudig op te zetten en licht van gewicht.

Doréma schuifluifels

Ook de schuifluifels van Doréma zijn gemaakt van het Ten Cate All Season tentdoek. Het handige van een schuifluifel is dat je mogelijkheid hebt om een zijwand te maken aan de linker- en rechterzijde. Dit kan eenvoudig door de luifel door te schuiven naar de gewenste kant.

Doréma voortentluifels

De voortentluifels zijn te bevestigen aan een voortent, zodat je nog meer overdekte ruimte hebt. Deze voortentluifels sluiten perfect aan op de voortenten. Zowel de voortenten als luifels zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De kleuren zijn onder andere Antraciet/Grijs en Blauw/Grijs. Een bekend model uit de collectie van Doréma is de voortentluifel Palma. Deze voortentluifel past op bijna alle Doréma voortenten en Multi Nova’s vanaf modeljaar 2007.

Vragen over Doréma luifels?

Heb je een vraag over één van de caravanluifels van Doréma? Of kom je er toch niet helemaal uit welke maat nou het meest geschikt voor jouw voertuig of voortent? Neem dan even contact op met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste maat en het juiste product. Onze kampeerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar: webshop@kampeerperfect.nl. In onze webshop zijn ook nog luifels van andere merken verkrijgbaar; deze luifels vind je terug in de categorie merken luifels!