Coleman Luifels

Op zoek naar een luifel van Coleman? Deze luifels zijn te vinden in deze categorie van de webshop van KampeerPerfect. De meeste luifels van Coleman zijn geschikt om aan een tent te bevestigen. Waarbij een aantal luifels alleen geschikt zijn voor een specifiek model tent en andere luifels universeel zijn. De luifels zijn eenvoudig op te zetten, zorgen voor een schaduwrijke plek voor de tent én de tent blijft vaak koeler.

Deze categorie bevat geen producten.

Het merk Coleman

Het merk Coleman bestaat al meer dan honderd jaar. In 1901 is het bedrijf begonnen met een lamp. Inmiddels heeft het merk een heel ruim assortiment en brengen ze elk jaar weer nieuwe producten en hele productgroepen uit. Deze producten worden ontworpen aan de hand van de wensen van de klanten. Het assortiment bestaat uit allerlei producten voor outdoor verblijf en activiteiten. Coleman wil iedereen aanmoedigen om erop uit te gaan en de natuur in te gaan. Ze ontwikkelen producten die functioneel zijn en comfort en gemak bieden. Hierdoor heb je namelijk meer tijd om te genieten!

Soorten Coleman luifels

Van het merk Coleman heeft KampeerPerfect diverse soorten luifels in het assortiment. Deze luifels zijn gemaakt om aan een tent te bevestigen.

Coleman Cook 4&6 Luifel

Één van de luifels van Coleman, is een luifel welke geschikt is voor de Coleman Cook 4 & 6 tenten. Het is een zeer handige luifel en is eenvoudig te bevestigen aan de tent. De luifel is voorzien van fiberglas stokken en is inclusief een handige draagtas. Met de luifel heb je extra ruimte en comfort.

Coleman luifel tunneltenten Universeel

Deze luifel is geschikt voor vrijwel alle tunneltenten. Met de luifel heb je extra veel leefruimte voor de tent én een schaduwrijke plek. De universele luifel is inclusief glasfiber boogstok, haringen en scheerlijnen.

Vragen over Coleman luifels?

Wil je toch wat extra advies over de diverse Coleman luifels? De kampeerspecialisten adviseren je hier graag over. De klantenservice is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. In onze webshop zijn ook nog luifels van andere merken verkrijgbaar; deze luifels vind je terug in de categorie luifels!