Cassetteluifels

Een cassetteluifel kopen? Bij Kampeerperfect zijn er verschillende varianten verkrijgbaar in de webshop. Een cassetteluifel is een zeer handig product tijdens het kamperen. Het is namelijk zeer eenvoudig om een schaduwrijke plek te maken. Dus wie voor wat meer gemak kiest, kiest voor een cassette luifel! Wist u dat het ook mogelijk is om een cassetteluifel door ons te laten monteren? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

20 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

20 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Voordelen van een cassetteluifel

Een cassetteluifel is een van de eenvoudigste manieren om een schaduwplek te maken. Met haringen, spanbanden en een tension rafter verminder je het opwaaien van het doek. Hierdoor staat de luifel extra stevig. Ook zijn er verschillende accessoires beschikbaar waardoor je de ruimte onder de luifel extra comfortabel maakt. Denk hierbij aan voor- en zijwanden.

Soorten cassetteluifels

De cassetteluifels zijn er in veel soorten en maten maar ook voor verschillende soorten voertuigen. Denk hierbij aan bussen, caravans, campers en SUV’s. Per soort voertuig, maar ook per merk zijn diverse maten en kleuren beschikbaar. De grootte en breedte van een voertuig bepaalt de grootte van de luifels. Dan is er nog het verschil tussen de manier van monteren. Een luifel kan op het dak of aan de zijwand gemonteerd worden. Belangrijk bij de aanschaf en gebruik van een cassetteluifel. Voor het bevestigen van een luifel is het soms nodig om een adapter kit aan te schaffen. De juiste adapter die daarvoor nodig is staat vermeld bij het product. Mocht je hier meer informatie of advies over willen dan staan onze specialisten op de klantenservice voor je klaar. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526 of via webshop@kampeerperfect.nl. De adapters zijn terug te vinden op onze kampeer webshop onder de categorie luifeladapters.

Bij gebruik van een cassetteluifel is het verstandig om te letten op de volgende punten:

- Controleer of er geen takjes of ander klein vuil op het doek ligt. Dit kan voor beschadigingen zorgen.
- Rol het doek pas op wanneer deze helemaal droog is, dit voorkomt schimmelvorming.
- Ook al is een cassetteluifel eenvoudig in gebruik, het vergt toch wat onderhoud. Reinig het doek regelmatig en kies voor de juiste schoonmaakmiddelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Thule Omni Cleaner.