Caravan luifels

Een caravanluifel kopen? In de webshop van Kampeerperfect vind je diverse caravanluifels van topmerken! Met een caravanluifel vergroot je de leefruimte bij de caravan. De caravanluifel zorgt voor een verkoelende plek voor overdag tijdens de warme zomerse dagen, maar ook voor een afdak bij een kleine zomerse bui. In de avond is het een fijne sfeervolle ruimte om te zitten. Caravanluifels zijn uit te breiden met verschillende luifel accessoires, luifel adapters en luifel onderdelen.

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten caravanluifels

Caravanluifels zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken, maten en kleuren. In het assortiment van Kampeerperfect vind je onder andere de caravanluifels van Fiamma en Thule. Caravanluifels zijn te monteren via dakmontage of wandmontage. Bij Kampeerperfect is het ook mogelijk om een luifel te laten monteren. Neem dan even contact op met de klantenservice. De kampeerspecialisten vertellen je dan meer over de kosten voor het monteren van een luifel. De klantenservice is bereikbaar op het nummer: 0297-252526. Of stuur even een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl

Diverse cassettes en doeken

Dan zijn er nog alle opties voor een cassette of een doek. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze opties zijn ook allemaal te zien in onze webshop. Hierdoor heb je de keuze om een cassette en doek te kiezen welke je het mooiste vindt, of welke het beste aansluit bij de caravan.

Accessoires caravanluifels

In de categorie luifel accessoires zijn producten te vinden voor het uitbreiden van de caravanluifel. Denk hierbij aan producten voor het verstevigen van de luifel of ledlampen die te bevestigen zijn aan de luifel. Of een afdichtingsrubber die de ruimte tussen de wand van het voertuig en de luifel afsluit. Hierdoor kan er geen water tussendoor lopen! Er is ook gedacht aan jouw viervoeter, want in deze categorie vind je ook de opvouwbare hondenbench. Wil je toch nog wat advies over caravanluifels? Neem dan even contact op met de klantenservice!