Camper luifels

Op zoek naar een luifel voor een camper? In de webshop van Kampeerperfect zijn er diverse camperluifels verkrijgbaar van topmerken. Waarom een camperluifel kopen? Een camperluifel zorgt voor een overkapping waar je overdag een verkoelende plek in de schaduw maakt. Voor in de avond is het een fijne sfeervolle ruimte waar je de mogelijkheid hebt om te dineren of spellen te spelen. Luifels zijn uit te breiden met diverse accessoires en luifel adapters. Daarnaast zijn er ook diverse camperluifel onderdelen verkrijgbaar.

Toont 1 tot 24 van 39 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 39 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten camperluifels

Camperluifels zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken, maten en kleuren. Veel voorkomende kleuren luifels zijn wit, grijs, blauw en zwart. Daarnaast zijn er voor campers óók diverse cassetteluifels geschikt. Wanneer je voor een cassetteluifel kiest, kies je voor gemak. Omdat het erg eenvoudig is om een schaduwplek te maken. Camperluifels zijn uit te breiden met verschillende accessoires. Met deze accessoires maak je een luifel extra comfortabel door bijvoorbeeld een comfort mat onder de luifel te plaatsen of een zijwand te plaatsen. Hierdoor heb je een zachtere ondergrond, minder last van wind én meer privacy.

Merken camper luifels

In het assortiment van KampeerPerfect zijn camperluifels te bestellen van onder andere Fiamma en Thule. Sommige van deze luifels zijn te monteren op diverse campers en andere voertuigen, een aantal andere modellen zijn specifiek voor een bepaald soort camper of campervan.

Camperluifel monteren

Een andere service die KampeerPerfect aanbiedt is dat het mogelijk is om de luifel te laten monteren. Wil je meer weten of de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn telefonisch te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0297-252526 of per e-mail via webshop@kampeerperfect.nl Toch nog niet helemaal zeker de maat of kleur van een camperluifel? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!