Bo-Camp Luifels

Ben je op zoek naar luifel van Bo-Camp? De luifels vind je in deze categorie van de webshop van Kampeerperfect. De luifels van Bo-Camp zijn eenvoudig op te zetten. Met een luifel van Bo-Camp vergroot je de leefruimte, heb je een overdekte plaats voor de caravan en zorgt de luifel voor verkoeling.

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Merk Bo-Camp

Het merk Bo-Camp is een bekend merk onder de kampeerders. Bo-Camp heeft een toegankelijk en breed assortiment. De luifels van Bo-Camp zijn universeel voor caravans, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op te zetten.

Soorten Bo-Camp luifels

Van het merk Bo-Camp heeft Kampeerperfect diverse soorten luifels in het assortiment. De luifels zijn geschikt voor de caravan.

Het Bo-Camp Raamluifel is een handige luifel om de zon en warmte buiten de caravan te houden. Eenvoudig te bevestigen met een pees in de caravanrail. Daarnaast beschikt de luifel over zuignappen welke te bevestigen zijn aan de caravanwand. De raamluifel is ook voorzien van zijflappen en van afspanpunten. De stof heeft een PU coating met een waterkolom van 2000 mm. Het raamluifel is verkrijgbaar in de kleur grijs.

De Bo-Camp Caravanluifel heeft een extra sterke pees voor de caravanrails. Het is mogelijk om de luifel opgerold te bevestigen aan de caravan of camper. De luifel is multifunctioneel, want het is ook nog mogelijk om de luifel los op te zetten met scheerlijnen en haringen. Alle manieren van gebruik zijn erg eenvoudig en de luifel is waterdicht. Inclusief een draagtas. De caravanluifel is verkrijgbaar in diverse maten: S, M en L. De caravanluifel wordt geleverd in de kleur grijs.

Klantenservice

Wil je toch wat extra advies welke luifel het beste is voor jouw caravan? Neem dan even contact op met de klantenservice van Kampeerperfect. Bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0297-252526. Of stuur even een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl In onze webshop zijn ook nog luifels van andere merken verkrijgbaar; deze luifels vind je terug in de categorie merken luifels!