Tentstokken en Accessoires

Toont 73 tot 96 van 135 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Lijst 

Toont 73 tot 96 van 135 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Lijst 

Soorten tentstokken en accessoires

In het assortiment van KampeerPerfect zijn diverse soorten producten beschikbaar. Hieronder lees je over een aantal producten.

Boogstok vervangingsset en tentstokken
Met een vervangingsset is het mogelijk om beschadigde of gebroken boogstokken te repareren. Deze tentstokken worden vaak geleverd in de kleur zwart en zijn gemaakt van fiberglass. Een set wordt geleverd met elastiek en eindstukken. Daarnaast zijn ze eenvoudig aan te passen naar de gewenste maat. Deze sets zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Met een framespanner is het mogelijk om de tentstokken af te spannen. Voor de tentstokken zijn er ook tentstokvoetjes verkrijgbaar.

Tarpstokken
Een tarpstok is een verstelbare tentstok, die op de gewenste lengte vast te zetten is en daardoor geschikt is voor het opzetten van tarpen en luifels.

Dakliggers
Bij wat minder gunstige weersomstandigheden is het handig om een extra set dakliggers aan te schaffen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld gaat winterkamperen. Dakliggers zorgen er namelijk voor dat het doek voldoende ondersteund wordt. Bij sneeuw komt er bijvoorbeeld meer gewicht op de luifel en een dakligger kan dan zorgen voor extra stevigheid.

Vragen over tentstokken en accessoires?

Wil je toch nog wat advies over de verschillende tentstokken en accessoires? Neem dan contact op met de klantenservice van Kampeerperfect. Zij geven graag advies over welk product het meest geschikt is voor jou. Telefonisch bereikbaar op 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Vermeld dan wel de naam van het product en productnummer waarover je een vraag hebt.