Overige luifel en voortent accessoires

Heb je de andere categorieën met accessoires voor voortenten en luifels al bekeken, maar nog niet gevonden wat je nodig hebt? Wellicht vind je het product in deze categorie. De categorie bevat namelijk alle overige accessoires welke handig zijn bij het gebruik van luifels en voortenten.

Toont 1 tot 24 van 48 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 48 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten overige accessoires

In deze categorie zijn de overige artikelen te vinden die handig zijn tijdens het kamperen. Denk hierbij aan kampeerscheppen, drukknoppen en zeilringen. Daarnaast vind je in deze categorie ook een raamluifel voor een caravan. Lees verder voor wat meer informatie per product.

Bo-Camp Raamluifel

Een extra toevoeging of accessoire voor een caravan is de raamluifel van Bo-Camp. Hierdoor is het ook mogelijk om aan de achterkant van de caravan een luifel te plaatsen. De luifel is met een pees te bevestigen in de caravanrail. De caravansteunen zijn met zuignappen te bevestigen. Daarnaast is de raamluifel voorzien van zijflappen en afspanpunten voor de scheerlijnen.

Kampeerscheppen

De meeste kampeerscheppen zijn zo ontworpen dat ze compact mee te nemen zijn. Een kampeerschep is een sowieso een handige accessoire om mee te nemen op vakantie omdat je er zand, modder of water mee weg schept. Daarnaast is het eenvoudiger om een geul te maken, waardoor de afwatering verbeterd.

Zeilringen

Zeilringen zijn multifunctioneel! Ze zijn te gebruiken voor luifels, gronddoeken en tarpen. Vaak worden de zeilringen geleverd met montage gereedschap. Waardoor je ze snel kunt bevestigen. Een voordeel van het plaatsen van zeilringen in een gronddoek is dat je de mogelijkheid hebt om het gronddoek op meerdere plaatsen vast te zetten met haringen. Voor luifels, tarpen en schaduwdoeken is het ook mogelijk om zeilringen te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om op deze plek de tarpstok te plaatsen. Dit zorgt voor meer stabiliteit.

Vragen over de overige accessoires?

Heb je vragen over de accessoires in deze categorie? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl te sturen!