Onderhoud en reparatie

Het komt tijdens een kampeervakantie weleens voor dat er iets kapotgaat. Gelukkig zijn er diverse producten waarmee dit weer gerepareerd kan worden. In deze categorie zijn de accessoires voor onderhoud en reparatie te vinden welke handig zijn voor het repareren van luifels of voortenten.

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Waarom accessoires voor onderhoud en reparatie aanschaffen?

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat een onderdeel of doek van een luifel of voortent kapot gaat tijdens de vakantie. Het is ook mogelijk om dit zelf te repareren. Waarom zou je accessoires voor onderhoud en reparatie aanschaffen? Soms kan een luifel een kleine scheur hebben welke eenvoudig te repareren is met een opstrijkbaar doek, reparatiemiddel of tape. Hierdoor is het probleem eenvoudig op te lossen en hoef je niet een nieuw doek of een nieuw product aan te schaffen.

Soorten accessoires van onderhoud en reparatie

Voor het repareren van verschillende onderdelen heb je natuurlijk ook diverse reparatiematerialen nodig! Daarom geven je we gelijk wat extra informatie over een aantal producten en wat je er mee repareert!

Prym Repairkit set

Repairkit set van Prym is een set van 5 naalden in verschillende maten. Altijd handig om mee te nemen op de kampeervakantie omdat je er tentdoek mee kan repareren, maar er ook broeken of ritsen mee maakt.

Coghlan’s Repair Tape – Nylon

Nylon producten repareren met tape? Dat kan met de Coghlan's Repair Tape ! Repareer nylon tenten, kleding of slaapzakken met deze tape. Het product bestaat uit vier kleuren tape; Rood, Geel, Groen en Grijs.

Seamgrip Repair kit

Een handige set om mee te nemen voor diverse reparaties. De set bestaat namelijk uit drukgevoelige reparatielapjes welke voorzien zijn van lijm. Daarnaast zit er nog een tube Seam Grip met een kwast bij.

Vragen over onderhoud en reparatie?

Heb je vragen over welk product je het beste kunt gebruiken voor het repareren van een luifel, voortent of tent? Neem dan contact op met de Klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een foto te maken van het onderdeel wat kapot is en dit naar webshop@kampeerperfect.nl te sturen!