Grondzeilen en Tenttapijten

Bij een tent of voortent leg je uiteraard iets op de grond. Hierdoor voorkom je dat er water en vuil de voortent of tent in komt. Daarnaast loopt het natuurlijk ook een stuk fijner. Bekijk de diverse grondzeilen en tenttapijten online bij KampeerPerfect en laat je adviseren door de kampeerspecialisten.

Toont 1 tot 24 van 34 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 34 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten grondzeilen en tenttapijten

In het assortiment van KampeerPerfect zijn ondergrondzeilen, grondzeilen en tenttapijten van onder andere Aerotex, Bo-Camp, Eurotrail en Travellife verkrijgbaar.

Ondergrondzeil

Een ondergrondzeil of wegwerpzeil leg je onder een tenttapijt. Deze zeilen zijn volledig gesloten en daardoor ook waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil en water in de voortent komt. Er is ook een ondergrondzeil zonder weekmakers beschikbaar. Hierdoor zal de coating van het grondzeil niet worden aangetast. Het Bo-Camp ondergrondzeil Aqua-Folie heeft een extra zware kwaliteit zonder weekmakers en is eenvoudig en compact op te vouwen. Deze ondergrondzeilen zijn vochtwerend en niet luchtdoorlatend.

In ons assortiment is ook het Bo-Camp Eco Gronddoek te vinden. Dit doek is niet helemaal gesloten maar heeft hele kleine gaatjes. Een voordeel hiervan is dat het lucht doorlaat en dat het gras beter overleefd. Het gronddoek is zwart/donkergrijs van kleur en verkrijgbaar in diverse maten.

Grondzeil met opblaasbare rand

Extra bescherming tegen water? Ga dan voor een grondzeil met een opblaasbare rand. Hierdoor blijven vuil en regenwater buiten het grondzeil. Een voorbeeld van een grondzeil met opblaasbare rand is de Eurotrail Airdam welke gemaakt is van PVC. Verkrijgbaar in diverse maten en echt ideaal voor een voortent.

Tenttapijten

Een voorbeeld van een luchtdoorlatend tenttapijt zijn de Bo-Carpet tenttapijten van Bo-Camp. Deze tapijten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals: antraciet, grijs, blauw en groen. Het is duurzaam, soepel en is voorzien van antislip. Waardoor het goed blijft liggen in de tent of voortent. Na gebruik is het mogelijk om het tapijt te wassen op 30 graden. Een vergelijkbaar en luxe tenttapijt is het Aerotex tapijt.

Dan zijn er nog de Starlon tapijten welke bijpassend zijn bij de Dorema voortenten. Het tapijt is gebruiksvriendelijk, compact op te vouwen en na gebruik goed te reinigen. Deze grondzeilen en tenttapijten zijn eenvoudig vast te zetten met de diverse tapijtclips uit het assortiment.

Vragen over grondzeilen en tenttapijten?

Stel je vraag dan aan onze kampeerspecialisten. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op 0297-252526. Daarnaast kun je altijd een e-mail sturen naar webshop@kampeerperfect.nl