Luifel en Voortent accessoires

Bij het opzetten van tenten, voortenten en eventueel luifels heb je heel wat verschillende onderdelen en accessoires nodig. Deze accessoires vind je in deze categorie in de webshop van KampeerPerfect. Alle noodzakelijke benodigdheden voor jouw kampeervakantie vind je in onze webshop. Denk hierbij aan scheerlijnen, tentstokken, stormbanden en gereedschap.

Diverse accessoires uit ons assortiment

We zetten de diverse accessoires van onze webshop even op een rij. Zodat je een duidelijk overzicht hebt welke producten in welke categorie te vinden zijn. Haringen en opzetmateriaal Voor het goed vastzetten van tenten en voortenten zijn haringen en scheerlijnen nodig. In deze categorie vind je de diverse soorten haringen die bij KampeerPerfect verkrijgbaar zijn. Bekijk welke haringen geschikt zijn voor welke ondergrond, ga voor een katoenen of nylon scheerlijn en vergeet niet de accessoires waarmee je de scheerlijnen afspant.

Tentstokken en accessoires

In deze categorie zijn allerlei losse accessoires voor tentstokken terug te vinden zoals: bevestigingsogen voor aan de caravan, framespanners of opbergzakken. Daarnaast zijn er reparatiesets en vervangingssets te koop.

Grondzeilen en tenttapijten

Met de grondzeilen en tenttapijten maak je de ondergrond van een tent of voortent zo aangenaam mogelijk. Hierdoor houd je niet alleen vuil en water buiten de tent, maar loopt het ook fijner. Zorg er ook altijd voor een ondergrondzeil, zoals de Bo-Camp Gronddoek Eco. Dit gronddoek is niet geheel gesloten, hierdoor zal het gras beter overleven.

Tochtstroken

Met een tochtstrook, zorg je, zoals de naam al zegt dat er geen tocht onder de caravan naar de voortent doorstroomt. Er zijn universele modellen verkrijgbaar, maar ook modellen welke geschikt zijn voor specifieke voertuigen.

Stormbanden

Je wil natuurlijk voorkomen dat een voortent of tent flappert of zelfs wegwaait. Bij zware wind maak je dan gebruik van stormbanden. Deze bevestig je aan de voor- of zijkant van een luifel, voortent of tent. Overige accessoires Natuurlijk zijn er nog heel veel andere accessoires. In deze categorie vind je onder andere reparatiesets voor de tent, reparatietape, waterpassen en scheppen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste accessoires?

Neem dan contact op met klantenservice. Telefonisch bereikbaar op 0297-252526 of stuur even een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl