Opblaas flamingo of eenhoorn? Welk opblaas dier is jouw favoriet?

28-08-2018
Opblaas flamingo of eenhoorn? Welk opblaas dier is jouw favoriet?

Je komt ze écht overal tegen deze zomer. De gouden hoorns en manen in alle kleuren van de regenboog. Ze vliegen je om de oren! De opblaas flamingo en eenhoorn zijn niet meer weg te denken. Ze hebben alle meertjes, plassen, riviertjes en zwembaden in heel Nederland al overgenomen. Ben je aan het varen of zit je lekker op de camping, dan zie je elk jongetje of meisje wel dobberen op zo’n opblaas beest. Het is letterlijk een invasie. Ook zie je dat moeders hem soms even een middagje leent met als smoes om even af te koelen op het water. Jà jà…tsja, dat moeten we dan maar geloven. Van alle opblaasdieren zijn de flamingo en eenhoorn wel de populairste. En we kunnen ze geen ongelijk geven. Wie kan er nou ‘nee’ zeggen tegen deze superleuke opblaasdieren?

Opblaas flamingo

Hij is zuurstokroze, heeft een zwart met witte snavel, twee vleugeltjes aan de zijkant met veren patroon en een superschattig staartje. Het is de droom van elk meisje of vrouw. De opblaasbare flamingo. Je kan er relaxed op zitten of op liggen. Hij is namelijk in het midden dicht en daarom is het dus geen zwemband, maar een luchtbed. Er is wel goed nagedacht over de houvast op de opblaas flamingo. Zo klim je er gemakkelijk op door jezelf omhoog te hijsen aan de handvatten. En ben je bang dat je er snel vanaf valt? Zo plons, weer terug het water in? Dan houd je je gewoon even vast aan de elegante hals. Zo geef je hem ook even een knuffel tijdens het dobberen. De opblaasbare flamingo is dan ook best groot! Er kunnen twee kleine kindjes op zitten of één volwassene op liggen. Je kan hier dus met gemak een middagje op vertoeven, tenzij hij al in beslag is genomen door je vrienden!

Opblaasbare eenhoorn

Een paard met een gouden hoorn. Het is bijna té mooi om waar te zijn. Welke fantasie liefhebber wil dat nou niet? De vleugels en manen hebben alle kleuren van de regenboog en hebben kleine, witte sterretjes. Zo’n opblaasbare eenhoorn is een echte eyecatcher in het zwembad! Met zo’n mythisch wezen in het water kijkt iedereen zijn ogen naar jou uit. Wedden dat je snel nieuwe vriendjes maakt? Iedereen komt hem graag van dichtbij bewonderen en misschien ook even aaien. Wie weet hoor je hem wel heel zachtjes hinniken… Jammer dat hij niet echt is!

Deze opblaasdieren zijn van het bekende merk Intex. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl en worden allebei geleverd met een plaksetje. Je kan bij ons ook andere opblaasdieren online bestellen, zoals een opblaas dolfijn of een opblaasbare haai. Wees er wel snel bij, want ze zijn in de aanbieding en gaan als broodjes over de toonbank! Wij hebben je gewaarschuwd. Op is op! Welk opblaas dier is jouw favoriet?

« Terug naar al ons kampeernieuws