Een compacte barbecue neem je overal mee naartoe!

28-04-2020
Een compacte barbecue neem je overal mee naartoe!

Met het mooie weer is er in ieder geval de mogelijkheid om te gaan barbecueën. Een compacte barbecue is ook te gebruiken wanneer je wat minder ruimte hebt én gemakkelijk mee te nemen als je ergens anders wilt gaan barbecueën. Vaak zit er ook een draagtas bij. In deze blog informeren we je over de verschillende producten, maar je kunt in ieder geval een kijkje nemen in de categorie barbecues.

Compacte barbecues

Cadac Safari Chef 2 LP

We beginnen deze blog met de Cadac Safari Chef 2 LP. Deze lichtgewicht barbecue heeft verschillende kookoppervlakken. Hierdoor kun je met één barbecue verschillende kooktechnieken toepassen. Daarnaast is de barbecue te gebruiken als tafelmodel, maar ook op de grond. Er wordt ook een handige draagtas meegeleverd.

Mestic Mini Chef MB-100 Barbecue

De Mestic Mini Chef MB-100 Barbecue in de kleur zwart is een handige en compacte barbecue voor op tafel. Óók deze barbecue is voorzien van verschillende kookoppervlakken. Hierdoor is het veel meer dan alleen een barbecue. De deksel is te gebruiken als snijplank. Daarnaast is de barbecue voorzien van een vetafdruipsysteem. Na gebruik haal je de Mestic Mini Chef gemakkelijk uit elkaar en heb je de mogelijkheid om de onderdelen schoon te maken.

Ferraboli BBQ Picnic Koffer

De Ferraboli BBQ Picnic koffer is een koffer barbecue op poten. De barbecue is eenvoudig mee te nemen als koffer. De houtskoolbarbecue is ideaal voor thuis en op vakantie. Monteer de barbecue op de locatie, het rooster is ook nog in verschillende hoogten verstelbaar.

Bijpassend servies

Ben je ook nog op zoek naar een leuk servies voor bij de barbecue? In de categorie schalen staan verschillende soorten schalen waaronder de Brunner Schaal Living met een speciaal barbecue thema. Deze schaal is verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast is er ook nog een variant voor aperitief of sauzen.

Heb je nog vragen over de barbecues, accessoires of bijpassend servies? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Welke barbecue gebruiken jullie? Deel het met ons via de social media!

« Terug naar al ons kampeernieuws