De reinigingsproducten van 123 products

11-05-2020
De reinigingsproducten van 123 products

Bij KampeerPerfect hebben we diverse producten van 123 products in het assortiment. 123 Products heeft veel verschillende reinigingsmiddelen voor het reinigen van voertuigen, servies en bijvoorbeeld het reinigen van een barbecue of oven. In deze blog lees je meer over de producten en de gebruiksaanwijzing. Lees voor het gebruik ook nog even de gebruiksaanwijzing op de verpakking!

De camper of caravan wassen

Met het 123 Clean Startpakket maak je de camper of caravan snel weer schoon. Het pakket bestaat uit een gebruiksklare shampoo in een handige spuitflacon en een concentraat shampoo navulling! Deze sterk reinigende shampoo is zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen! 

Gebruiksaanwijzing

Zet de camper of caravan in de schaduw en controleer goed of alle ramen goed dichtzitten. Vergeet het dakraam niet! Spoel vervolgens het voertuig goed af met ruim water en zorg dat het oppervlak nat blijft wanneer je de shampoo gaat gebruiken. Spray het voertuig in met de handige spuitflacon. Focus vooral ook op op het hardnekkige vuil en spray dit van onder tot boven in! Denk hierbij aan zwarte strepen, vliegen en remmenstof. Schrob het geheel goed en spoel af met voldoende water. 

Maak de caravan of camper per kant schoon. Van onder naar boven. Gebruik de spray dus ook per kant zodat het oppervlak nat blijft. Hierdoor is het product zuiniger in gebruik en kun je precies zien welke kanten goed schoon zijn. 

Let op! Gebruik dit product niet bij lakverkrijting en niet in de volle zon of bij hoge temperaturen.

Tip: Maak het dak als laatste schoon om lekstrepen te voorkomen!

Barbecue en oven reinigen

Wil je binnenkort de barbecue weer gaan gebruiken, maar kan deze nog wel een poetsbeurt gebruiken? Gebruik dan de 123 Products BBQ en Oven Reiniger! het handige is dat je de oven of barbecue niet gelijk hoeft schoon te maken. Dit kan de volgende dag ook!

Gebruiksaanwijzing

Doe 5 liter water met 100 gram BBQ en Oven reiniger in een emmer of teil. Draag bij het reinigen wel afwashandschoenen. Dompel de losse onderdelen in de oplossing. Past het onderdeel er niet in? Dompel dan een schoonmaakborstel in de oplossing. Laat dit even intrekken, even schrobben en spoel het onderdeel grondig af. Nu is de oven of barbecue weer helemaal klaar voor gebruik!

Melamine reinigen 

Die mooie serviesset die je altijd mee neemt op vakantie. Nou die kan ook weleens een poetsbeurt gebruiken! Wanneer je bijvoorbeeld de bekers vaak gebruikt voor koffie of thee, dan kunnen er vlekken ontstaan. De 123 Products Katar Melamine Reiniger is handig om koffie-en thee vlekken te verwijderen. De reiniger bevat geen chloor bestanddelen. Daarnaast is de reiniger ook te gebruiken voor het schoonmaken van thermoskannen, vergeelde voegen en voor het verwijderen van aanslag van kookvet. Multifunctioneel dus! Met één verpakking reinig je het servies 6 keer!

Gebruiksaanwijzing

Draag bij gebruik van de reiniger afwashandschoenen. Los 100 gram Katar Melamine Reiniger op in ongeveer 5 liter kokend water in bijvoorbeeld een afwasteil of emmer. Doe het servies erin en laat dit een aantal minuten staan. Wanneer het bruisen is gestopt, dan is de vaat schoon en is het servies vrij van koffie- en theevlekken. Verdun de oplossing met water, spoel het servies af en was het servies nog één keer op normale wijze af. Dan zijn alle restanten verwijderd. 

Let op! Deze reiniger is niet geschikt voor bamboe serviezen

Kijk ook eens bij de andere Poets- en Reinigingsmiddelen uit ons assortiment!

« Terug naar al ons kampeernieuws