Black Friday Deals

20-11-2018
Black Friday Deals

Daar lig je dan. ’s Nachts voor de winkeldeur in je warme slaapzak. Geduldig wacht je totdat de slaap komt. Je bent opgewonden voor morgen. In de verte hoor je een uil die de nacht aankondigt. Het geroezemoes van mensen op straat wordt steeds minder. Door het geritsel van de bladeren aan de bomen val je uiteindelijk in een diepe slaap. Je ligt heerlijk te maffen. Als de eerste zonnestralen verschijnen, doe je voorzichtig één oog open. O ja, dat is waar ook. Je ligt voor de winkel te wachten totdat de magische deuren opengaan. Die jaarlijkse walhalla aan Black Friday deals wil je voor geen goud missen. Het is een heuse shopverslaving. Maar ach, het scheelt wel een hoop centen! En die kan je wel gebruiken nu de feestdagen bijna voor de deur staan. Je moet dat ene product nu gewoon echt hebben. Er is geen discussie mogelijk. Je kijkt er al maanden naar uit. Het moet nu gewoon. Niemand die jou nu nog tegenhoudt. Zenuwachtig peuzel je een krentenbol op. Je staart naar de deuren in de hoop dat ze vanzelf opengaan. Op straat begint het langzaamaan drukker te worden. Er komt weer wat leven in de brouwerij. Heerlijk! Nu voel je je niet meer zo eenzaam. Mondjesmaat komen er meer mensen naar de winkel waar jij met smart ligt te wachten. Ze blijven even staan en kijken je verontwaardigd aan. Niets van aantrekken, spookt er door je hoofd. Jij bent de eerste in de wachtrij. Je bergt je slaapzak op in je rugzak en neemt kleine slokjes koffie uit de thermosfles. De koffie is wel kouder geworden, maar het geeft je wel een opkikker. Zo. Nu ben je er klaar voor. De winkeldeuren gaan bijna open. Je hartslag maakt een sprongetje van enthousiasme. Als de winkelmedewerker voor de deur staat, voel je je hart in je keel bonken. De mensen achter je stormen naar je toe. Je voelt ellebogen, armen en handen in je hele lichaam porren. Ook op plaatsen die je liever zo snel mogelijk vergeet. In paniek roep je: “Hé joh kijk eens uit”. Ze luisteren niet. Hun ogen zijn zo groot als knikkers en ze proberen voor te dringen. Je drukt jezelf plat tegen de winkeldeur aan. De winkelmedewerker draait de sleutel om en kijkt verschrikt naar de mensenmassa. Help! Ze doet razendsnel de deuren open en rent naar de kassa. Laat iedereen maar komen. Je stormt de winkel binnen en pakt alle producten die op je verlanglijstje staan. Na tien minuten race je met de winkelwagen naar de kassa. De druppels vallen van je voorhoofd en je betrapt jezelf erop dat je staat te hijgen. De kassière kijkt je met een grote glimlach aan en rekent snel af. Het is gelukt! Als je eenmaal de winkel uit bent, spring je een gat in de lucht. Je hebt de beste Black Friday deals gescoord! Nu kan je weer lekker in je eigen bedje slapen.

Waar komt Black Friday vandaan?

Zo ziet Black Friday er in Amerika uit. Black Friday is de afgelopen jaren ook naar Nederland over komen waaien. Het is voor consumenten een goed moment om Sinterklaas- en kerstcadeaus in te slaan door de fikse kortingen. Zo kan de Kerstman het ook wat rustiger aan doen. Die wordt tenslotte ook een dagje ouder.

Wat voor Black Friday deals hebben wij voor de kampeerder?

Ben je benieuwd naar de Black Friday deals van Kampeerperfect, Kampeergoed en Melaminegoed? Surf dan op vrijdag 23 november naar onze webshop(s). Daar vind je diverse cadeautjes voor kampeerders, outdoor liefhebbers en vissers. We houden het dus nog even spannend voor je. Je kan bij ons het hele weekend de Black Friday deals online shoppen. De aanbiedingen zijn namelijk van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november 2018 geldig. Je hoeft dus niet met je slaapmatje voor onze deur te liggen, want je shopt gewoon thuis vanuit je luie stoel op je computer of tablet. Kom je de Black Friday deals toch liever in onze kampeerwinkel bewonderen? Dat kan natuurlijk ook. De Black Friday aanbiedingen gelden namelijk ook in onze winkel.

Let op: Het kan zijn dat sommige artikelen uitverkocht raken. We doen er uiteraard alles aan om deze zo snel mogelijk na te leveren.

« Terug naar al ons kampeernieuws