Camping EHBO koffer

Wil jij je goed voorbereiden op een kampeervakantie? Dan is het zeker verstandig om een EHBO koffer aan te schaffen. In Nederland is het niet verplicht om een EHBO set in de auto te hebben, maar het is vaak wel verstandig om een set in de auto te hebben. In andere landen in Europa is het wel verplicht om een EHBO set in de auto te hebben. In de categorie bekijk je de diverse EHBO koffers uit het assortiment van KampeerPerfect. Voor iedere soort kampeervakantie is er wel een geschikte EHBO set.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten EHBO koffers

Er zijn verschillende EHBO kits van de merken Carpoint, Care Plus en Travelsafe. Bij het product zelf staat omschreven welke EHBO spullen in de set zitten.

Basic EHBO koffers

Er zijn basis sets waarbij de inhoud is samengesteld voor de meest voorkomende kleine verwondingen. Dit zijn handige sets om altijd in de auto hebben. Deze basis sets zijn licht van gewicht en handig wanneer je een dagje weg gaat. Er zijn hele compacte en kleine sets die perfect in een rugtas passen.

Waterproof EHBO koffers

Ga je op reis en weet je dat je veel met de boot gaat reizen? Of ga je actieve buiten sporten doen? Dan is een waterproof EHBO set een handige keuze. Deze set blijft drijven wanneer deze in het water valt én is voorzien van een waterdichte verpakking. Er zijn ook nog andere waterproof EHBO sets. Deze zijn voorzien van een waterdichte rits en waterdichte verpakkingen.

Vragen over de camping EHBO koffers?

Wil je graag meer weten over de EHBO koffers uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Nieuwsgierig naar de andere veiligheidsartikelen? Bekijk ook eens de verkeersveiligheid artikelen of de caravan en camper brandblussers.