Camping veiligheidsartikelen

Goed voorbereid op vakantie? Bekijk dan eens de producten in deze categorieën. Tijdens de kampeervakantie kan er natuurlijk ook altijd wat gebeuren. Het is dan verstandig om wat veiligheids =artikelen mee te hebben, maar in sommige landen is het zelfs verplicht om een ehbo set, gevarendriehoek en een veiligheidsvest onderweg mee te nemen. Bekijk de artikelen uit het assortiment in deze categorie.

Soorten veiligheidsartikelen

De veiligheidsartikelen zijn onderverdeeld in subcategorieën. Dit zijn de kluizen, brandblussers. Ehbo koffers, gasalarmen en artikelen voor verkeersveiligheid. De artikelen zijn onder andere van Care Plus, Carpoint, Bo-Camp en Milenco.

Caravan en camperkluizen

Tijdens een vakantie neem je ook belangrijke en soms dure spullen mee. Om er zeker van te zijn dat deze veilig opgeborgen zijn is het een idee om een kluis te kopen. Sommige kluizen zijn te bevestigen met een kabelslot, welke vaak gemaakt is van staal. De kluizen hebben verschillende soorten sloten, zoals een slot met sleutel of een cijferslot. 

Caravan en camper brandblussers

Het is altijd verstandig om een brandblusser mee te hebben wanneer je gaat kamperen. Er zijn twee soorten blussers verkrijgbaar: de poederblusser en de schuimblusser. De brandblussers zijn compact van formaat en bij het product staat vermeld bij welke soort brand je de blusser kan gebruiken.

Camping EHBO koffers

Een EHBO koffer is handig wanneer je een dagje weg gaat, maar ook wanneer je gaat kamperen. De inhoud van de meeste EHBO koffers is samengesteld voor de meest voorkomende verwondingen. Bij sommige sets is de inhoud iets uitgebreider. Bij het product staat uitgeschreven wat de inhoud is van de set.

Gasalarmen

Wanneer je bijvoorbeeld op gas kookt is het verstandig om een gasalarm in de caravan of camper te plaatsen. Deze gasalarmen werken op 12 volt en zijn eenvoudig te bevestigen in het voertuig.

Verkeersveiligheid

In deze categorie staan onder andere veiligheidsvesten, noodhamers en gevarendriehoeken. Allemaal producten die eigenlijk onmisbaar zijn in de auto.

Vragen over de veiligheidsartikelen?

Wil je graag meer weten over de veiligheidsartikelen uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.