Camping toilettassen

Tijdens een kampeervakantie heb je altijd wel een aantal toiletspullen nodig. Een toilettas is dan altijd handig of je nou gaat backpacken, kamperen of een city trip gaat maken. Met een toilettas houdt je alle toiletspullen bij elkaar. In het assortiment van KampeerPerfect hebben we verschillende soorten toilettassen. Bekijk de producten hier en maak jouw keuze!

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Reis toilettas

Met een reis toilettas heb je alle toiletspullen netjes bij elkaar. Zo zorg je ervoor dat er geen spullen los door je koffer of reistas zitten. De kleinere toilettassen hebben vaak één vak en nog een kleiner binnenvak. Erg handig voor het opbergen van een pincet of pleisters. Een ander voordeel van de meeste camping toilettassen is dat ze een handvat of bandje hebben. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de toilettas te dragen wanneer je naar het toiletgebouw loopt.

Ophangbare toilettas

Een groot voordeel van toilettas voor op de camping is dat deze vaak op te hangen zijn. Wanneer je toilettas dan ophangt en uitklapt heb je eigenlijk een soort tentorganizer. Het is eenvoudig om de toilettas op te hangen in de badkamer of tent. Doordat een uitklapbare toilettas vaak meerdere vakken heeft heb je veel opbergruimte en is het super overzichtelijk! Zo is er altijd wel plek voor al je toiletspullen en zijn ze ook nog eens eenvoudig terug te vinden.

Camping toilettas online bestellen

Heb je een camping toilettas uitgezocht? Het is dan heel eenvoudig om online te bestellen bij KampeerPerfect. Bij een bestelbedrag van 50 euro verzenden we de gratis thuis. Het is ook mogelijk om een artikel te bekijk. Dit kan in onze kampeerwinkel in Montfoort. Heb je een vraag over een product, dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via 0297-252526.