Muggensprays

Tijdens de kampeervakantie heb je soms last van muggen of andere insecten. Naast dat het gewoon erg vervelend is om door een mug gestoken te worden, komt het ook weleens voor dat je ziek kunt worden van een muggenbeet. Dit willen we natuurlijk voorkomen! In deze categorie staan diverse muggensprays, zodat jij de muggen op een afstandje kunt houden. Bekijk de producten hier.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten muggensprays

De muggensprays uit het assortiment van KampeerPerfect zijn van het merk Care-Plus. Deze muggensprays zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Vind je het fijner om een crème te gebruiken in plaats van een spray? Er is ook een Anti-Insect lotion verkrijgbaar. Naast het formaat van de verpakking is er ook nog een verschil of de spray wel of geen DEET bevat en of het een natuurlijke spray is. Er is ook een kleine reisset verkrijgbaar, naast de anti-insecten producten zit er dan ook zonnebrand en After Sun in.

Muggenspray met DEET

Een muggenspray met DEET is geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Met deze sprays ben je tot 10 uur beschermd tegen huismuggen én muggen die malaria kunnen veroorzaken. Daarnaast biedt de spray ook 9 uur bescherming tegen muggen die gele koorts kunnen veroorzaken. Naast de bescherming tegen muggen biedt de spray ook nog 5 uur bescherming tegen teken. Met deze sprays ga je goed voorbereid op pad!

Natuurlijke anti-insect sprays

De natuurlijke anti-insecten sprays worden geadviseerd voor kinderen en zwangere vrouwen. De natuurlijke sprays zijn op basis van Eucalyptus Citriodora oil. Deze sprays zijn al geschikt voor kinderen vanaf drie maanden, zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding. Daarnaast is de spray ook geschikt voor alle bestemmingen.

Vragen over de muggensprays?

Wil je graag meer weten over de muggensprays uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Op zoek naar producten die helpen tegen andere insecten? Bekijk dan eens de producten in de categorie overige anti-insecten producten.